Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ilie Năstase, prima reacție după suspendarea Simonei Halep: "Au fost foarte duri! Să fiu în locul ei aș cere despăgubiri"

Ilie Năstase, prima reacție după suspendarea Simonei Halep: "Au fost foarte duri! Să fiu în locul ei aș cere despăgubiri"

Ilie Năstase, prima reacție, în exclusivitate la Antena 3 CNN, după ce Simona Halep a primit cea mai mare pedeapsă. Patru ani de suspendare în cazul de dopaj.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Sep 2023   •   19:09

Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj. Decizia, luată de un tribunal independent, a fost anunţată, astăzi, de ITIA.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a decis suspendarea jucătoarei de tenis Simona Halep pentru o perioadă de patru ani ca urmarea a unor încălcări ale programului antidoping în tenis.

"A fost întârziat, sentința s-a dat după un an și câteva săptămâni.

Au mai fost jucătoare în situația Simonei, mă refer la Șarapova. Cam același lucru și i s-a dat doar un an. Văd că au fost foarte duri și avocații ei au fost foarte lenți.

Citește și: Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj | Decizia a fost luată de un tribunal independent

Eu țin minte că a doua zi după ce m-au acuzat de rasism pe mine cu Serena, ne-am dus cu avocații direct la ei și s-a judecat în două zile.

Este posibil ca pedeapsa să fie redusă la doi ani și atunci ar mai fi o șansă ca ea să revină, dar patru ani este o decizie grea și urâtă pentru ea.

Tot timpul cât nu a jucat, să fiu în locul ei, aș cere despăgubiri", a spus Ilie Năstase, la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close