Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Imaginile haosului de pe Aeroportul Otopeni: Curse anulate, bagaje pierdute, pasageri revoltați

Imaginile haosului de pe Aeroportul Otopeni: Curse anulate, bagaje pierdute, pasageri revoltați

Avem imagini ale haosului la aeroportul Otopeni. Zeci de bagaje abandonate aşteaptă să fie ridicate de proprietari, în timp ce greva celei mai mari companii aeriene din Europa duce la drame în rândul pasagerilor. Mai multe curse au fost anulate iar vacanţele multor pasageri sunt ratate.

Imaginile haosului de pe Aeroportul Otopeni: Curse anulate, bagaje pierdute, pasageri revoltați
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    27 Iul 2022   •   18:20

Este haos pe Aeroportul Otopeni, după ce mai multe curse au fost anulate astăzi, în urma grevei angajaților Lufthansa din Germania.

Totodată, zeci de bagaje sunt strânse într-o zonă a terminalului de sosiri al Aeroportului Henri Coadă, după ce, în ultimele zile, mai multe zboruri au sosit la București fără ca bagajele de cală ale pasagerilor să se afle în avion. Acestea au fost pierdute și recuperate ulterior de angajații de la Otopeni, care abia mai fac față cererilor de acest fel.

"Ieri eram la munte gandindu-mă ca am timp, ceea ce am avut, și cand am ajuns aici zborul este anulat. Nu știe nimeni când, cum, ce o să se întâmple."

"Trebuia sa plec astăzi. Nu îti spun nimic, nu ai absolut niciun fel de informație." se plând oamenii care așteaptă în aeroport.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close