Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Madonna a fost externată din spital. Care este starea artistei

Madonna a fost externată din spital. Care este starea artistei

Madonna a părăsit astăzi spitalul în care s-a aflat internată în ultimele cinci zile. A ajuns acolo după o infecție bacteriană gravă pentru care a trebuit să fie dusă direct la Terapie Intensivă.

de Ioana Mircea    |    29 Iun 2023   •   19:01

Veste bună pentru Madonna. Artista a fot externată din spital. Cu toate acestea, reprezentanții ei au anunțat că turneul, ce urma să înceapă la jumătatea lui iulie în Canada, a fost anulat.

Cântăreața în vârstă de 64 de ani a ieșit astăzi din spital și se află acum acasă. Potrivit unei surse CNN, cântăreața se simte bine. 

Toată această îngrijorare a început miercuri, când managerul artistei a scris pe Instagram că Madonna a suferit de o infecție bacteriană gravă în cursul weekendului, ceea ce a dus la spitalizarea ei în cadrul secției de Terapie Intensivă. Artista primește în continuare îngrijiri medicale. Managerul i-a spus că toate angajamentele ei profesionale sunt pe pauză în acest moment.

Citește și: Madonna se află la Terapie Intensivă! Turneul mondial a fost amânat

Turneul Celebration pe care trebuia să îl susțină, ar fi sărbătorit 40 de ani de când Madonna se află în industria muzicală.
 

×
Subiecte în articol: Madonna
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close