Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Marius Budăi, despre măsurile de sprijin pentru populaţie: "Ne focusăm pe cei care au nevoie de ajutor"

Marius Budăi, despre măsurile de sprijin pentru populaţie: "Ne focusăm pe cei care au nevoie de ajutor"

Proiect în Parlament: toți românii să primească un voucher de 1.000 de lei pentru plata facturilor de utilități. Proiectul de lege a fost depus de USR. Ce spune ministrul Muncii, Marius Budăi.

Marius Budăi, despre măsurile de sprijin pentru populaţie: "Ne focusăm pe cei care au nevoie de ajutor"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    15 Sep 2022   •   18:35

De asemenea, aceeași iniţiativă legislativă prevede ca românii ar putea sa primească şi un voucher de 5.000 de lei, de această dată, pentru a-şi instala panouri fotovoltaice. 

Mai mult,USR a propus şi eliminarea taxei de cogenerare, cele care sunt prevăzute în facturi.  În paralel, se mai propune şi 0 taxe pe salariul minim pe economie.

Urmează să vedem ce va face coaliția de guvernare şi dacă va accepta aceste proiecte.

Pe de altă parte, ministrul Muncii Marius Budăi a spus.

"Continuăm cu măsuri de sprijin pentru categoriile vulnerabile şi vorbim de activitatea încheiată cu cei 700 de lei pentru seniorii României care au venituri până la 2000 de lei.

Suntem cu tranșa a doua de 250 de lei virați. Vin cu susținerea PSD în spate şi atât timp cât noi vom fi la guvernare nu va scădea nicio pensie", a spus Marius Budăi, ministrul Muncii la Antena 3. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close