Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Misterul ”dispariției” lui Filip Cristian, tânărul investitor în criptomonede: ”Nu m-a furat nimeni”

Misterul ”dispariției” lui Filip Cristian, tânărul investitor în criptomonede: ”Nu m-a furat nimeni”

Un cunoscut influencer din domeniul criptomonedelor a pus pe jar Poliția după ce a fost dat dispărut de acasă de familia lui. Părinții au fost cei care au anunțat autoritățile după ce nu au mai reușit să dea de tânărul de 21 de ani.

Misterul ”dispariției” lui Filip Cristian, tânărul investitor în criptomonede: ”Nu m-a furat nimeni”
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2023   •   19:19

Update: Potrivit unor surse, Filip Cristian a fost internat la Spitalul Obregia. 

La jumătate de zi după apelul familiei, tânărul a scris un mesaj pe Instagram în care i-a asigurat pe toți că este bine și că ar avea nevoie de o pauză. Gurile rele spun însă că nu ar fi vrut să aibă soarta lui Călin Donca, amândoi fiind proprietarii unor criptomonede care promiteau câștiguri uriașe și chiar ar fi vrut să dispară.

De aștfel, tânărul primise în ultima perioadă tot felul de mesaje de amenințare de la urmăritorii de pe TikTok. Tânărul a fost dat dispărut de familia lui după ce a ieșit din locuința sa din Sectorul 4 și nu s-a mai întors 

Potrivit propriei biografii, Filip Cristian a început să facă bani după ce a lucrat pro bono încă de când era licean. Proiectele inițiale erau în domeniul Marketingului și, după ce și-a creat un portofoliu, au început să vină banii. Susținea pe Facebook faptul că firma pe care o înființase urma să aducă profituri de 6 sau chiar 12 ori mai mari decât banii investiți inițial.

Apoi, și-a lansat prima criptomonedă, FutureCoin. Aceasta avea particularitatea că tranzacțiile și moneda în sine erau distruse, iar asta cumva funcționa ca un mijloc revoluționar de a păstra și schimba valoare monetară. Odată cu lansarea, au apărut și o serie de servicii tipice cripto: licitații online, NFt-uri, bursă și un browser descentralizat 

Tânărul investitor în criptomonede, dat dispărut, a reapărut: ”Nu m-a furat nimeni”

În ultima perioadă, tot mai mulți dintre fanii lui au început să îi lase comentarii răutăcioase pe TikTok. Îi spuneau că va avea același viitor precum Călin Donca. Îl avertizau să își facă bagajele și să se pregătească de închisoare. Filip Cristian însă nu părea afectat de aceste comentarii negative.

Un mesaj postat pe Instagram a dat peste cap ancheta dispariției lui, asta pentru că tânărul a anunțat într-un mesaj pe Instagram:

"Nu m-a furat nimeni, sechestrat, nu mă caută poliţia pentru nimic 'ilegal' sau lucruri de acest gen. Doar mi-am închis telefonul câteva ore după nişte discuţii în familie ca orice om, căci voiam să stau singur o perioadă, nimic mai mult, iar aceştia au anunţat poliţia privind 'dispariţia' mea", a scris Filip Cristian.

Potrivit declarațiilor familiei, tânărul era supărat pentru că aflase că iubita lui l-a înșelat.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close