Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Noi detalii din procesul de dopaj al Simonei Halep | Explicaţiile unui expert în Dreptul Sportului

Noi detalii din procesul de dopaj al Simonei Halep | Explicaţiile unui expert în Dreptul Sportului

Lovitura momentului în procesul de dopaj. Simona Halep a obținut o audiere în regim de urgență la Londra. Cristian Jura, expert în Dreptul Sportului, a explicat, la Antena 3 CNN, cum o va ajuta acest demers.

Noi detalii din procesul de dopaj al Simonei Halep | Explicaţiile unui expert în Dreptul Sportului
Sursa foto: HEPTA
de Claudia Popovici    |    Violeta Moroianu    |    10 Ian 2023   •   19:03

Potrivit Pro Sport, Simona Halep a obținut o audiere în regim de urgență în fața panelului de 3 arbitri Sports Resolutions.

Este vorba despre tribunalul independent de la Londra, desemnat de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis să ancheteze cazul de dopaj care a provocat suspendarea nelimitată a fostului număr mondial WTA, Simona Halep.

"Ceea ce pot să vă spun este strict legat de procedura aceasta accelerată, cum se mai numește ea și care presupune stabilirea unui calendar de comun acord între avocați și toate părțile implicate și soluționare a cazului într-un termen de 3 luni de zile.

Avantajul unei audieri în regim de urgență este acela că, în mod evident, lucrurile se desfășoară cu celeritate, adică mult mai repede față de o procedură, să spunem așa, regulată.

Practic, este de mare ajutor perioada de timp în care se soluționează cazul, respectiv.

Pe orice sportiv audierea în regim de urgență ajută doar din perspectiva timpului pe care-l câștigă", a explicat Cristian Jura, expert în Dreptul Sportului, în emisiunea News Hour with CNN de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep proces caz dopaj Londra
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close