Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Răsturnare de situație în cazul mamei care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Prietena cea mai bună a explicat ce simțea Iuliana

Răsturnare de situație în cazul mamei care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Prietena cea mai bună a explicat ce simțea Iuliana

Mama care a murit împreună cu cei doi copii ai săi după ce a sărit de pe un bloc din Timișoara, marți, 3 mai, avea programată căsătoria cu tatăl celor mici.

Răsturnare de situație în cazul mamei care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara. Prietena cea mai bună a explicat ce simțea Iuliana
de Andreea Borboros    |    04 Mai 2022   •   11:31

Femeia de 32 de ani, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, i-a luat pe cei mici în brațe și a sărit.

Iuliana terminase psihologia și lucra ca agent imobiliar, iar de o lună locuia cu mama ei.

Prietena ei cea mai buna susține că Iulia nu era în depresie. Fata avea o relație cu tatăl copiilor de la 15 ani. Ea nu a vrut să divorțeze, însă bărbatul a înaintat divorțul în 2020.

La jumătatea lui aprilie tatăl a venit în tara și s-au reîmpăcat. Săptămâna trecută au avut câteva discuții legate de copii, însă apropiații susțin că fata nu era în depresie.

Bărbatul, de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților. Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, în 2020. Femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Cei doi au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Se pare că toată viața i-a plăcut să simță stabilitate din partea unui bărbat și aceasta era și cea mai mare frică a ei, că o să rămână fară stabilitate cu doi copii. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Timișoara bloc mama
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close