Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Celebrii şamani din Peru, preziceri tulburătoare despre războiul din Ucraina. Vine şi un cutremur teribil peste noi

Celebrii şamani din Peru, preziceri tulburătoare despre războiul din Ucraina. Vine şi un cutremur teribil peste noi

Au apărut cele mai așteptate predicții despre soarta lumii. Celebri șamani din Peru au prezis când se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și alte evenimente din 2023.

Celebrii şamani din Peru, preziceri tulburătoare despre războiul din Ucraina. Vine şi un cutremur teribil peste noi
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    29 Dec 2022   •   19:11

Șamanii din Peru spun că știu când se va termina războiul din Ucraina. Asta după ce au făcut un ritual care reprezintă o tradiție de Anul Nou.

Potrivit acestora, un tratat de pace între Rusia și Ucraina va fi semnat înainte de luna august a anului 2023. Cu toate acestea, luptele se vor intensifica în următoarele luni. Aceasta este predicția spiritelor invocate de șamani.

Întreg ritualul s-a desfășurat în vârful unei coline, iar ceremonia de purificare a inclus flori, tămâie, un șarpe, dar și fotografiile celor doi președinți, Vladimir Putin și Volodimir Zelenski.

Tot șamani au prezis și dezastre naturale în 2023.  Se pare că un cutremur puternic va avea loc undeva în nordul Americii.

×
Subiecte în articol: șamani Peru Război Ucraina
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close