Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Scandal în Poliţie. Agent din Măgurele, acuzat că a agresat o femeie

Scandal în Poliţie. Agent din Măgurele, acuzat că a agresat o femeie

Scandal în Poliţia Română. Un poliţist este acuzat că a intrat în casă peste o femeie şi ar fi încercat să o abuzeze. Era îmbrăcat în uniformă şi ar fi pus-o pe victimă se se dezbrace. Poliţistul este cercetat în libertate pentru agresiune sexuală.

Scandal în Poliţie. Agent din Măgurele, acuzat că a agresat o femeie
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    17 Iun 2022   •   19:23

Scandal sexual cu epoleți, la doi pași de Capitală.

Un subofițer de la Poliția orașului Măgurele este acuzat că a intrat în casă peste o femeie și ar fi încercat să o abuzeze.

Poliţistul era îmbrăcat în uniformă și i-ar fi pus-o pe femeie să se dezbrace

Cazul este anchetat de colegii lui de la județ. Polițistul este cercetat în libertate pentru agresiune sexuală.

"La data de 18 aprilie anul curent, în jurul orei 20:30 polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, care a sesizat posibile acte de agresiune sexuală, săvârșite de către o persoană, care s-a deplasat la domiciliul acesteia, îmbrăcată în uniformă de polițist, la sfârșitul lunii martie-începutul lunii aprilie", potrivit IPJ Ilfov.

Ce nu spun șefii de la județ e că bărbatul îmbrăcat în uniformă de polițist chiar e polițist. O confirmă chiar procurorii care l-au pus sub acuzare. 

Polițistul acuzat de agresiune sexuală este şi în acest moment la serviciu

Agentul este criminalist la Poliția Orașului Măgurele, adică participă și acum la orice activitate de cercetare la fața locului într-un dosar penal, de la un accident cu victime până la un viol. 

Polițistul este acuzat de o femeie că, sub pretextul că ar face activități preventive pentru posibilele victime ale violenței domestice, ar fi intrat peste ea în casă, i-ar fi spus să se dezbrace de haine și ar fi încercat să o abuzeze.

Împotriva polițistului au fost găsite și alte probe

Cauza a fost preluată de către polițiștii serviciului de investigații criminale Ilfov, fiind deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Pentru că împotriva polițistului au fost găsite și alte probe, în afară de plângerea victimei, locuința agentului a fost percheziționată.

Ofițerii de la investigații au căutat în locuința sa orice dovadă și au ridicat mai multe medii de stocare, pentru că se bănuiește că femeia care l-a reclamat nu ar fi singura victimă. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close