Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Zeci de mii de turişti au ajuns la munte. Staţiunile sunt pline în minivacanţa de 1 decembrie

Zeci de mii de turişti au ajuns la munte. Staţiunile sunt pline în minivacanţa de 1 decembrie

Este aglomerație pe drumurile spre stațiunile montane. Hotelurile sunt complet ocupate pentru minivacanța de 1 Decembrie.

de Claudia Popovici    |    30 Noi 2022   •   17:06

Românii profită din plin de cele cinci zile de vacanță. Mulți s-au orientat spre stațiunile montane, care au devenit deja un furnicar. Cei mai norocoși au parte și de zăpadă.

Hotelierii și agențiile de turism au făcut din timp pachete speciale de 3 și 4 nopţi pentru minivacanța  de 1 Decembrie, iar românii au luat cu asalt, mai ales stațiunile montane.

Poiana Brașov, de exemplu, una din cele mai frumoase, ofertante și scumpe stațiuni de vacanță din România, are un grad de ocupare de aproape 100 % deși prețurile nu sunt tocmai la îndemâna oricui.

Prețurile pachetelor pornesc la unele unități de cazare de 3 stele, de la 300-378 de euro pentru trei nopți doi adulți.

Pachetul include cazare cu mic dejun, branch, petrecere tradițională, dar și un discount de 10 % la restaurant și foc cu tabără. Resorturile de 4 stele sunt, de asemenea, pline.

Listele de așteptare sunt încă valabile. Turiștii sunt așteptați la cazare și distracție și vor avea petreceri tematice cu rapsozi și ansambluri folclorice dans și voie bună, dar și meniuri speciale cu preparate tradiționale românești.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close