Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Val de reacții, după ce președintele Klaus Iohannis a postat o fotografie de la 17 ani

Val de reacții, după ce președintele Klaus Iohannis a postat o fotografie de la 17 ani

De 1 iunie, rețelele sociale s-au umplut de poze din copilărie. Președintele țării a postat o fotografie din adolescență, mai exact din vremea în care avea 17 ani.

Val de reacții, după ce președintele Klaus Iohannis a postat o fotografie de la 17 ani
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2021   •   19:39

Imagina postată pe Facebook a stârnit mii de comentarii și de like-uri. Internauții au comentat despre expresia serioadă, încă de atunci, a președintelui.

Postarea a devenit virală în mai puțin de 30 de minute. Printre cele mai amuzante comentarii sunt cele referitoare la expresia foarte serioasă pe care președintele se pare că o are încă din adolescență.

"Legenda spune că dânsul a zâmbit la poză, dar cu întârziere"; "Mereu cu zâmbetul pe față"; "Cred că de atunci vă gândeați să promulgați legea amnisitiei fiscale, după uitătură"; "Chiar și prin poză transmiteți o incredibilă stare de bine. Numai o secundă m-am uitat și deja munca mi se pare mai ușoară"; "Fericirea are chipul tău", sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la fotografia cu președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, imagine inedită de Ziua Copilului

Klaus Iohannis sărbătoreşte ziua de 1 iunie într-o manieră inedită.

Președinteșe a pus pe Facebook o poză cu el de pe vremea în care avea 17 ani. Imaginea a strâns deja câteva mii de like-uri.

Încruntat, la costum, şi cu o cărare aranjată cu atenţie, amintirea celui care a ajuns preşedinte nu este cea mai charismatică, dar fanii îl apreciază, citez, pentru că era un tânăr chipeş.

Comentariul care a strâns peste 100 de like-uri în nici o jumătate de oră spune aşa: "încă de atunci priveaţi cu atenţie şi îngrijorare!".

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close