Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Tutorial video de make-up! Cum să îţi faci singură o linie de tuş impecabilă, pas cu pas

Tutorial video de make-up! Cum să îţi faci singură o linie de tuş impecabilă, pas cu pas

Linia de tuş, această provocare a tuturor femeilor care vor un machiaj deosebit. Ce simplă pare a fi tehnica atunci când este realizată de un make-up artist cum este Ana Cucuta. Urmăriţi imediat un tutorial care vă explica pas cu pas cum să realizaţi o linie de tuş fără greşeală.

Tutorial video de make-up! Cum să îţi faci singură o linie de tuş impecabilă, pas cu pas
de Georgiana Mihăilă    |    29 Ian 2021   •   07:00

Ana Cucuta, make-up artist, a explicat ce trebuie să ştiţi pentru ca linia de tuş să fie una impecabilă.

''Eu prefer tot timpul produsul la borcănel, pentru că mi se pare că este mult mai ușor de lucrat cu el, este mai elastic și poți să modelezi linia de tuș mult mai bine. Dar pentru el ai nevoie și de o pensulă subțire.

Ulterior, va trebui să știi ce tip de linie de tuș îți dorești.

''Sunt foarte multe fete care văd o linie de tuș într-o poză și zic, uite, vreau și eu așa, dar în momentul în care o poartă, își dau seama că poate e prea mult pentru ele''.

Prima regulă! Când trasăm linia de tuș este important să ne uităm fix în față în oglindă. Şi e facem? Ne luăm puțin produs pe pensulă și observi cum fac eu? Iau puțin produs și îl pun pe ambele părți ale pensulei. După ce ai luat produsul trebuie să ai grijă să nu apeși foarte tare, dacă apeși foarte tare, uite ce se întâmplă, îți iese o linie foarte groasă.  Dacă abia atingi, îți iese o linie foarte subțire.

Ana Cucuta recomandă ca linia de tuș să fie trasată puțin câte puțin.

''Important e să știi cum se face corect și să arate bine la final, nu contează că ai făcut-o din zece pași sau din unul. Atunci când avem o pleoapă mai mică, la baza genelor trebuie să avem o linie foarte fină. Şi ăsta o să fie primul pas, să punem o linie subțire la baza genelor.

E recomandat să începi linia de la jumătatea ochiului și să trasezi ușor către exterior. Înainte de a trasa linia de tuș este extrem de important să ne asigurăm că toată pleoapă este mată. Fie aplicăm o pudră, fie aplicăm un fard, dar este foarte important pentru ca să nu migreze linia de tuș pe pleoapă. Te oprești la colțul ochiului. După ce ai făcut asta poți să te duci spre interior, dar și mai subțire. În unghiul intern trebuie să fie la baza genelor. După ce trasezi asta, trebuie să ne luăm direcția.Trebuie să vedem cum s-ar continua linia de jos și trebuie să urmărim fix direcția ei.

Ulterior, finalizează șablonul

''Să unești colțul exterior cu pleoapa ta. Și cum faci asta? Te uiți drept în față și trasezi o linie peste piele, peste tot, nu îți pasă că ai un pliu aici. Pur și simplu, trasezi o linie dreaptă de la colț spre pleoapă'', a explicat Ana Cucută, make-up artist.

Tutorialul video complet, în materialul de mai sus.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close