Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum îndepărtăm depozitele de grăsime care nu cedează cu sport şi dietă

Cum îndepărtăm depozitele de grăsime care nu cedează cu sport şi dietă

Descoperim o nouă procedură care ajută la eliminarea surplusului adipos într-un timp foarte scurt, fără efort și durere.

Cum îndepărtăm depozitele de grăsime care nu cedează cu sport şi dietă
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mai 2022   •   17:33

Lipoaspirația asistată cu laser este menită să vizeze și să elimine depozitele de grăsime de pe peretele abdominal, coapse, fese, braţe, guşă şi zona pectorală la bărbaţi. Deoarece canula de introducere este mică, procedura poate fi efectuată doar cu o anestezie locală.

"Avem o metodă combinată de lipoaspirație asistată laser și dietă, pentru că trebuie să le spunem telespectatorilor încă de la început că nu există niciun fel de lipoaspirație care îndepărtează depozitele de grăsime, nu poate să scadă și greutatea corpului și nicio dietă nu poate să îndepărteze depozitele de grăsime care se adaugă pe abdomen, la nivelul șoldurilor, brațelor, gâtului.", a spus Dr. Dana Miricioiu, chirurg plastician.

Există zone ale corpului care stochează depozite adipoase programate genetic. Așa că, oricât ne-am strădui să le îndepărtăm încerând cu disperare masajul, sportul sau dieta, rămâne soluția intervențiilor chirurgicale.

Lipoaspirația asistată laser este o intervenție nouă în paleta intervențiilor estetice și are ca scop îndepărtarea depozitelor de grăsime, care nu cedează prin dietă și nici prin sport, dar și o creștere a fermității pielii, pentru că orice intervenție de lipoaspirație, respectiv de scoatere a grăsimii din depozitele respective, avea până acum neajunsul că pielea să atârne.

Intervenția durează între 1-3 ore, depinde câte zone se remodelează. În medie, se extrag în jur de 3-4 litri de țesut adipos, putându-se ajunge până la 5 litri.

Intervenția o facem cu anestezie locală, o să infiltrăm zonele pe care le avem de lucrat cu un lichid care conține anestezic și o să avem câte două punctulețe prin care intrăm cu canulele acelea foarte subțiri, inciziile vor fi foarte mici. 

Lipoaspirația asistată cu laser topește grăsimea uniform, iar pielea devine mult mai netedă.

Intervenția are la bază îndepărtarea depozitelor de grăsime care sunt dizolvate de laser, respectiv aspirarea lor se va face foarte ușor și foarte blând, fără să mai fie nevoie de acel traumatism cu canule foarte groase, utilizând canule foarte subțiri și echimozele post-intervenție sunt relativ rare și ușor suportate de pacienți.

Ne putem expune la soare după această procedură?

După orice fel de intervenție estetică expunerea la soare este interzisă de 3-4 săptămâni.

Nu trebuie sa confundați lipoaspirația cu o metodă de slăbire. Persoanele cărora le este indicată lipoaspirația sunt cele normoponderale sau cu o creștere moderată în greutate. Conform specialiștilor, pacienții ideali sunt cei care au o piele fermă, cu un tonus muscular bun.

Lipoaspirația asistată laser se poate realiza în orice zone în care există depozite de grăsime, o luăm de sus în jos – de la nivelul gușei, conturului mandibular, brațelor, abdomenului superior, inferior, mijlociu, coapselor interne, coapselor externe, spatelui, șoldului, oriunde avem depozite care n-au cedeat și nu vor ceda prin alte metode. Este suficientă o singură ședință, pentru că această intervenție are ca scop distrugerea permanentă a celulelor adipoase, care nu se va mai reface, deci rezultatul pe care îl obținem este definitiv.

În mod normal, după îndepărtarea grăsimii din aceste zone prin aspirație, aceasta nu se mai depune sau se depune foarte puțin. Dacă însă pacientul va suferi o creștere ponderală importantă, există însă posibilitatea ca organismul să stocheze aceste depozite adipoase atât în zonele operate, cât și în alte zone ale corpului.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close