Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ela Crăciun petrece Paște după tradiții vechi. Cum se pregătește vedeta pentru sărbători

Ela Crăciun petrece Paște după tradiții vechi. Cum se pregătește vedeta pentru sărbători

Ela Crăciun și-a obișnuit fanii cu mese fabuloase de sărbători. Vedeta se dă în vânt după aranjamente de masă spectaculoase și își surprinde urmăritorii cu decorurile sale de sărbători. Ca în fiecare an, Ela va petrece sărbătorile pascale alături de familie, la Sinaia. 

Ela Crăciun petrece Paște după tradiții vechi. Cum se pregătește vedeta pentru sărbători
de Andreea Cigolea    |    29 Apr 2021   •   12:59

Într-un video postat pe rețelele sale de socializare, vedeta a filmat alături de fiica sa, Alesia, un video emoționant în care a povestit cum păstrează tradiția vopsirii ouălor chiar de la bunica sa. 

Folosind numai ingrediente naturale, Ela  a vopsit ouăle cu colorant natural dar și printr-o metodă uitată de generațiile noi, în foi de ceapă. Alesia a fost încântată de tradiție,  dar a completat coșul de ouă al mamei sale cu propriile creații. Cele două au făcut ouă bricolate, decorate creativ cu cariocă și accesorii pentru cei mici. 

Anul acesta, familia Elei se va reuni de Paște și vor îmbina tradițiile vechi cu cele noi. Pe lângă împărtășit și purtatul de haine noi, cei mici adaugă o zi de egg hunting tradiției. Cei trei copii ai familiei, alături de prieteni, vor căuta în curtea casei ouăle ascunse de părinții lor. 

View this post on Instagram

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun)

“Sunt atât de fericită când vin sărbătorile! Pentru mine tradițiile contează foarte mult, iar familia este locul în care îmi încarc bateriile de fiecare dată. Mă simt binecuvântată că pot ciocni ouă cu familia la miezul nopții și voi participa la coacerea cozonacilor și vopsitul ouălor. După un an dificil pentru toți,, normalitatea este cea care mă face fericită” a spus Ela.

×
Subiecte în articol: ela craciun Paste
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close