Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Elevii olimpici din Alexandria, activități inedite de Ziua Arhitecturii | Vizită la facultăți și muzee importante din București

Elevii olimpici din Alexandria, activități inedite de Ziua Arhitecturii | Vizită la facultăți și muzee importante din București

Elevii olimpici din Alexandria s-au bucurat de ultima zi în care au putut să descopere ce şi-ar dori să facă în viitor. De Ziua Arhitecturii, ei au vizitat, bineînţeles, Facultatea de Arhitectură, dar şi alte instituţii importante din București.

Elevii olimpici din Alexandria, activități inedite de Ziua Arhitecturii | Vizită la facultăți și muzee importante din București
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Dec 2023   •   09:10

Pentru elevii olimpici din Alexandria, ziua a început la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Capitală.

Au vizitat apoi și muzeul din cadrul facultății și au putut discuta direct cu actualii studenți. Următoarea oprire a fost Facultatea de Geografie.

"Este foarte frumos că am reușit să vizităm cât mai multe facultăți și să vedem cu ce se mănâncă fiecare domeniu", a spus o elevă.

Surprizele nu s-au oprit aici pentru olimpicii din Alexandria. La vizita de la Muzeul de Artă Recentă au fost impresionați de lucrările celebre ale lui Pablo Picasso, iar la final au ajuns și la Teatrul Național din București, unde reprezentanții instituției le-au făcut un tur.

Citește și: Elevii olimpici din Alexandria, în vizită la Guvern, Parlament şi SNSPA: "Este important să vedem ce fac oamenii care ne conduc"

În cadrul parteneriatului dintre Primăria Alexandria şi Antena 3, elevii au avut posibilitatea să viziteze mai multe instituții din Capitală, precum teatre, muzee, facultăţi, redacţii de ştiri sau radio, unde s-au putut bucura de noi oportunităţi.

"Cred cu tărie că educația nu trebuie să se desfășoare doar în sălile de clasă și după un program extrem de riguros. La educația tinerei generații trebuie să contribuim fiecare dintre noi", a spus primarul din Alexandria.

Primarul din Alexandria a mai adăugat că acest proiect ar trebui să continue pentru ca elevii să poată alege în mod conştient meseria de viitor pe care şi-o doresc.

×
Subiecte în articol: elevi olimpici alexandria
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close