Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Companiile care construiesc inteligent, premiate la Gala Excelenţei în Business

Companiile care construiesc inteligent, premiate la Gala Excelenţei în Business

Performanţele companiilor româneşti au fost premiate la Gala Excelenţa în Business. Pe scenă au urcat reprezentanţi din mediul afacerilor autohtone, de la firme mici, care sunt la început de drum, până la companii cu tradiţie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Oct 2023   •   11:41

O parte a premiilor au fost acordate de platforma România Inteligentă, iar un trofeu îi revine unei industrii esenţiale pentru dezvoltarea României: construcţiile.

”Au venit cu soluții spectaculoase într-un domeniu care, sigu,r pare că îl știm de ani de zile, e la fel. Nu se schimbă nimic. Ce să facem unor pereți? 

Ei bine, unor pereți putem să le facem multe lucruri. Și cei care au realizat proiectul Central Adress Residence demonstrează că sunt o mulțime de soluții care pot să-ți facă viața mai confortabilă, să te protejeze de încălzirea globală și, în același timp, să nu fii tu cel care agresează mediul, pentru că sunt case cu soluții inteligente și noi asta căutăm de fiecare dată la România inteligentă, soluțiile smart”, a spus Adrian Ursu, realizator România Inteligentă.

Citește și: Companie din industria farmaceutică, premiată pentru inovaţie

Un nou complex rezidențial dezvoltat în București a fost premiat în cadrul ceremoniei.

”Ultimul proiect despre care am discutat și pentru care am luat premiu este chiar în inima Bucureștiului. Este pe Bulevardul Progresului, la 5 minute de mers cu mașina sau 10 minute,  foarte aproape de Parcul Carol, foarte aproape de diverse centre de universitare, adică față de Politehnică, față de medicină, față de Universitate, multe puncte de interes în zonă”, a declarat Lucian Stroe, director de vânzări Central Address Residence.

Există, însă, câteva condiții pentru a face performanță.

”Seriozitate și respectul clienților, în  primul rând, și astea cred că sunt elementele primordiale. Trebuie să fii serios, să ții promisiunile, să duci lucruri la bun sfârșit și să fii alături de clienți”, a mai declarat Lucian Stroe, director de vânzări Central Address Residence.

Ceremonia de premiere a Galei Excelent în business a adus în prim-plan companii care au făcut performanță și oameni de afaceri care s-au remarcat prin rezultate sau acțiuni extraordinare. Anul acesta, trei premii au fost acordate de platforma România inteligentă. 

×
Subiecte în articol: Gala Excelența în Business
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close