Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Roboții care muncesc non-stop, creați pe baza Inteligenței Artificiale, de români

Roboții care muncesc non-stop, creați pe baza Inteligenței Artificiale, de români

Cinci roboţi creați pe bază de Inteligenţă Artificială pot munci non-stop. Invenția a fost realizată de o echipă de români.

Roboții care muncesc non-stop, creați pe baza Inteligenței Artificiale, de români
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    22 Mar 2024   •   17:45

O echipă de tineri români, fondatorii unei companii de tehnologie, a conceput cinci roboţi pe bază de Inteligenţă Artificială, care pot munci non-stop în funcții de manager de brand, agent de vânzări, inginer de date şi influencer, şi ar putea fi "angajaţi" în 2.500 de magazine online, până la sfârşitul acestui an.

Noii angajaţi-roboţi nu obosesc şi pot lucra în acelaşi timp în mii de firme. "Noi am inventat cinci roboți care să automatizeze anumite funcții pentru industria de e-commerce, astfel încât o avem pe Nara, care știe să scrie descrieri pentru toate produsele în toate limbile, ce este o durere foarte mare pentru orice operator de e-commerce.

Un alt robot aduce informații specifice despre fiecare produs. Acele atribute sau filtre pe care le folosim pentru marile branduri atunci când cumpărăm ceva online și mai avem încă trei roboți pe care îi ținem încă în teste și încă nu i-am lansat publicului larg care fac vânzări, recomandări de produse, sunt personalități digitale cu personalitatea lor proprie și care își singuri followeri și engagement", a declarat în direct la Antena 3 CNN, Cristian Orășanu, co fondator al companiei.

×
Subiecte în articol: România Inteligentă roboti
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close