Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă "Stil de viaţă sănătos, investiţii în viitor" | Conferinţa naţională România Inteligentă

"Stil de viaţă sănătos, investiţii în viitor" | Conferinţa naţională România Inteligentă

Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, împreună cu cotidianul Jurnalul a organizat, în cadrul proiectului România Inteligentă, conferința naţională "Stil de viaţă sănătos, investiţii în viitor".

"Stil de viaţă sănătos, investiţii în viitor" | Conferinţa naţională România Inteligentă
Sursa foto: Antena 3 CNN | România Inteligentă
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   12:28

Alimentația echilibrată îi ajută pe copii si tineri să aibă un sistem imunitar puternic, să treacă mai ușor peste perioadele stresante ale examenelor și să evite din timp probleme de sănătate pe termen lung. Cum îi convingem însă pe copiii să facă din timp alegeri alimentare sănătoase? Două programe inițiate în liceele din Alexandria, printre care si cel intitulat "Tu știi ce mănânci?", au reușit să-i motiveze pe adolescenți.

Alături de tineri și de specialiști în nutriție, în cadrul Conferinței "Stil de viață sănătos, investiții în viitor", Antena 3 CNN dezbate cu argumente cât de important este să adopti educația aceasta încă din copilărie.

Conferința națională "Stil de viață sănătos, investiții în viitor", are loc marți, 16 aprilie 2024, ora 11:00, la Centrul de conferințe Antena 3 CNN, The Mark, Cladirea Turn, Calea Grivitei nr 84-98, etaj 2, Sector 1, Bucureşti.

Conferința, moderată de Adrian Ursu, este transmisă live pe site-urile antena3.ro, jurnalul.ro si pe paginile de Facebook Antena 3 CNN și Jurnalul.

Alimentația echilibrată îi ajută pe copii si tineri să aibă un sistem imunitar puternic, să treacă mai ușor peste perioadele stresante ale examenelor și să evite din timp probleme de sănătate pe termen lung.

Alimentația echilibrată îi ajută pe copii si tineri să aibă un sistem imunitar puternic, să treacă mai ușor peste perioadele stresante ale examenelor și să evite din timp probleme de sănătate pe termen lung. Cum îi convingem însă pe copiii să facă din timp alegeri alimentare sănătoase? Două programe inițiate în liceele din Alexandria, printre care si cel intitulat “Tu știi ce mănânci?”, au reușit să-i motiveze pe adolescenți. Alături de tineri și de specialiști în nutriție, în cadrul Conferinței “Stil de viață sănătos, investiții în viitor”, Antena 3 CNN dezbate cu argumente cât de important este să adopti educația aceasta încă din copilărie.

Publicată de Antena 3 pe Marţi, 16 aprilie 2024

Speakeri şi invitaţi la conferinţa "Stil de viaţă sănătos, investiţii în viitor"

  1. Natalia-Elena Intotero, Ministrul Familiei, Tineretului s iEgalitatii de Sanse
  2. Victor Dragusin Primarul Municipiului Alexandria
  3. Octavian Teodorescu, Director SC Servicii Publice Alexandria
  4. Monica Anisie Președinta Comisiei pentru Învățământ din Senatul României
  5. Nicoleta Pauliuc – senator proiect de lege privind educatia nutritionala
  6. Raluca Costache, Project Manager  Asociatia pentru Responsabilitate Sociala Plan B, proiect ”Akademia Kinderland”
  7. Dr. Simona Carniciu, doctor în științe medicale și medic primar în diabet, nutriție și boli metabolice
  8. Cristina Voinea, profesor de biologie la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” Alexandria,
  9. Andi Gheța – producător local de miere și cătină
  10. Anamaria Claudia Stan – elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat”, Alexandria
  11. Larisa Văituș – elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială nr. 7, Alexandria
  12. Silvia Gabriela Marin – părinte preșcolar din proiect, medic stomatolog

×
Subiecte în articol: conferinta romania inteligenta
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close