Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sfat de sănătate De ce sunt mai bune alimentele bio. Dr. Simona Carniciu: ”Carnea bio nu aduce în organism substanțele de care ar trebui să ne ferim”

De ce sunt mai bune alimentele bio. Dr. Simona Carniciu: ”Carnea bio nu aduce în organism substanțele de care ar trebui să ne ferim”

Dr. Simona Carniciu, expert diabet, nutriție și boli metabolice a prezentat în cadrul emisiunii ”Sfat de sănătate” motivele pentru care alimentele bio sunt mai sănătoase.

De ce sunt mai bune alimentele bio. Dr. Simona Carniciu: ”Carnea bio nu aduce în organism substanțele de care ar trebui să ne ferim”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Aug 2021   •   14:45

„Bineînțeles că sunt mai bune. Produsele bio din ziua de astăzi echivalează cu produsele care erau în grădina bunicii acum 20-30 de ani. Sunt bio pentru că nu conțin acele substanțe care le strică calitatea.”, spune doctor Simona Carniciu.

Specialistul recomandă consumul de carne bio.

„Carnea bio este crescută mai spre natural, așa cum ar fi trebuit să fie. Este evident cu proprietăți mult mai bune pentru că nu aduce în organism acele substanțe de care noi ar trebui să ne ferim”

Pesticidele în exces creează perturbări endocrine

Consumul de alimente tratae cu pesticide ne expune riscului perturbărilor metabolice, spune doctorul.

„Pesticidele creează perturbări endocrine care duc la perturbări metabolice în organism și apariția multor feluri de boli. Nu ne uităm la cauza reală, care pesticidele în exces, aditivii în exces.”.

Urmăriți emisiunea integral în video:

×
Subiecte în articol: Sfat de sănătate
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close