Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Clotilde Armand, atac dur la adresa lui Cîţu: A dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Și a ales prost

Clotilde Armand, atac dur la adresa lui Cîţu: A dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Și a ales prost

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, spune că premierul a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Reacția vine după ce Florin Cîțu a anunțat revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion.

Clotilde Armand, atac dur la adresa lui Cîţu: A dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Și a ales prost
de Claudia Popovici    |    01 Sep 2021   •   22:02

„Prim-ministrul României a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Și a ales prost. A doua oară. Iar greșelile se plătesc. Scump. Mizerabil și mișelesc gest”, a scris miercuri seara Clotilde Armand.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion, susținând că acesta se opune reformelor.

”Am luat o decizie necesară. Am trimis președintelui României cererea de revocare din funcția de ministru al Justiției a domnului Stelian Ion.

Nu voi accepta în Guvernul României miniștri care să se opună modernizării României”.

Ștelian Ion este un ministru care, din nefericire, nu a reușit să impună în coaliție, nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. Exemplul este desființarea secției speciale, care nici după 8 luni de mandat nu a fost desființată.

A bloca activitatea Guvernului, doar pentru că nu ești de acord să dezvolți comunitățile, înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament prin programul de guvernare”, a declarat miercuri seara Florin Cîțu.

Imediat după acest anunț, Dan Barna copreședintele USR PLUS şi a spus că Florin Cîţu trebuie să plece

"Florin Cițu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern.

Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cițu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva. Florin Cîțu trebuie să plece", a spus Dan Barna pe pagina sa de socializare.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Florin Cîțu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close