Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Deciziile liberalilor, după ședința de noapte a PNL: Nu îl vor susține pe Dacian Cioloș, iar Florin Roman va prelua șefia Camerei Deputaților

Deciziile liberalilor, după ședința de noapte a PNL: Nu îl vor susține pe Dacian Cioloș, iar Florin Roman va prelua șefia Camerei Deputaților

În emisiunea Sinteza zilei de marți seară, Mihai Gâdea a prezentat deciziile luate de liberali, marți seară, în ședința de noapte a PNL.

Deciziile liberalilor, după ședința de noapte a PNL: Nu îl vor susține pe Dacian Cioloș, iar Florin Roman va prelua șefia Camerei Deputaților
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2021   •   23:02

Marți, de la ora 20.00, conducerea PNL s-a reunit în Biroul Politic Național pentru a decide dacă va negocia sau nu cu Dacian Cioloș formarea unei majorități guvernamentale.

"Liderii liberali au stabilit o serie întreagă de lucruri. Aceștia au decis să nu îl susțină pe Dacian Cioloș miercuri, iar Florin Roman va prelua șefia interimară a Camerei Deputaților", a anunțat Mihai Gâdea în emisiune.

"Nu mai avem loc de Cioloș, de Citu, de Iohannis. Nu mai avem loc de acești domni. Nu mai vorbim de școală, că ne moare viitorul", a declarat social democratul Robert cazanciuc, invitat în platou, la Antena 3.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Roman, l-a caracterizat pe Dacian Cioloș drept un demolator alături de care nu se poate construi. Roman este propunerea PNL pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, după ce Ludovic Orban își va înregistra oficial demisia.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea liberali PNL
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close