Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mesajul Ambasadorului României la Londra, după ce un magazin românesc a fost incendiat în Marea Britanie

Mesajul Ambasadorului României la Londra, după ce un magazin românesc a fost incendiat în Marea Britanie

Mesajul Ambasadorului României la Londra, după ce un magazin românesc a fost incendiat în Marea Britanie
de M.Z.    |    11 Iul 2016   •   11:28

Ambasadorul României în Regatul Unit, Dan Mihalache, a spus duminică, la Antena 3, că la începutul acestei săptămâni are întâlniri planificate cu miniștri din Londra și cu primarul general de acolo, după ce zilele trecute un magazin al unor români a fost incendiat în localitatea Norwich, din Marea Britanie. 

Dan Mihalache a precizat că luni și marți are întâlniri planificate cu ministrul pentru Imigrație din Marea Britanie și cu primarul general al Londrei. ”Sper ca agresorul va fi prins curând de autoritățile britanie”, a spus ambasadorul României în Regatul Unit, Dan Mihalache, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Totodată, Mihalache i-a îndemnat la calm pe toți ”concetățenii noștri” și ”sper că tensiunea post-referendum se va stinge curând și relațiile sociale vor intra în normalitate”, a adăugat Dan Mihalache.

Reacţia ambasadorului vine după ce un magazin aparţinând unor cetăţeni români a fost incendiat în noaptea de vineri în localitatea Norwich din Marea Britanie. Comunitatea din Norwich s-a solidarizat şi a strâns peste 20.000 de lire sterline pentru patronii magazinului incendiat.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close