Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mihai Gâdea și Richard Quest, față în față. Interviu-eveniment cu legendarul jurnalist CNN

Mihai Gâdea și Richard Quest, față în față. Interviu-eveniment cu legendarul jurnalist CNN

Mihai Gâdea a prezentat, marți seară, în prima ediție "Sinteza zilei" sub sigla Antena 3 CNN, un interviu eveniment cu legendarul jurnalist CNN Richard Quest.

Mihai Gâdea și Richard Quest, față în față. Interviu-eveniment cu legendarul jurnalist CNN
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    27 Sep 2022   •   22:21

Mihai Gâdea: Acesta este CNN. Este o propoziție emblematică, binecunoscută în toată lumea.

Richard Quest: Da, l-am exersat. Dar niciunul dintre noi nu s-a putut apropia de modul în care a spus-o James Earl Jones.

Mihai Gâdea: Într-adevăr, este foarte puternic. În toată lumea, toți știu: "Aici este CNN". Asta înseamă ceva. Dar vreau să te îmtreb: cum este CNN și de ce jurnalismul mai contează acum?

Richard Quest: Aș putea să îți dau mii de răspunsuri, pentru că sunt aici de foarte mult timp. Adică, de ce jurnalismul? Deoarece oamenii doresc să știe. Mereu a fost așa.

Adevărul poate fi bârfele de pe stradă pe care spălătoreasa le spune în timp ce atârnă rufele la uscat în grădină. Acestea sunt știri, dacă vrei. Iar unul dintre lucrurile care mi-au plăcut întotdeauna este conceptul potrivit căruia îți voi spune ce s-a întâmplat după ce te-ai dus la culcare. Mă gândesc la ceea ce poate fi important pentru tine.

Interviul pe larg, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea richard quest
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close