Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sfatul Danei Budeanu pentru PNL: Le spun viziunea mea, cum am putea sa fim al treilea stat vaccinat de pe glob

Sfatul Danei Budeanu pentru PNL: Le spun viziunea mea, cum am putea sa fim al treilea stat vaccinat de pe glob

"O să le spun viziunea mea, cum aș vedea eu campania asta, care ar putea să se termine în două luni și am putea să fim al treilea stat vaccinat de pe glob.", a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei, luni seara, propunând o soluție pentru vaccinarea a 10 milioane de români în două luni.

Sfatul Danei Budeanu pentru PNL: Le spun viziunea mea, cum am putea sa fim al treilea stat vaccinat de pe glob
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    26 Apr 2021   •   21:39

"În Marea Britanie sunt aprox. 1600 de centre. S-au făcut 40 de milioane de vacinuri. Vaccinarea, domnule Cițu și Iohannis, este, într-o situație de război în care suntem, o situație care trebuie gestionat de un serviciu secret. Pentru că este o problema de siguranță națională." spune Dana Budeanu.

"Este o siuație gestionabilă doar de un serviciu secret, pe care îl decideți în CSAT. Informațiile trebuie gestionate de oamenii care sunt în această comisie.

În Marea Britanie sunt 1600 de centre. Nouă ne trebuie 300-400-500. Suni la Anca Vlad, haideți să ne ajutați și pe noi. În 300-400 de farmacii care sunt în toată țară, un brand în care oamenii au încredere și se adresează și săracilor.

Și cumva să se deschidă aceste centre în farmacii. Oricare. Dacă faceți un calcul simplu 10 milioane de oameni se vaccineaza în două luni.

Eu cred că, spre anumite categorii sociale, mergi cu un mesaj clar, calm, senin, relaxat." a mai spus creatoarea de modă. 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu PNL vaccinat vaccinare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close