Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dovada că Vladimir Putin a premeditat totul. Dezvăluiri dintr-o înregistrare pornită accidental

Dovada că Vladimir Putin a premeditat totul. Dezvăluiri dintr-o înregistrare pornită accidental

În ediția de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei au fost prezentate imagini dintr-o înregistrare pornită accidental care arată o cu totul altă perspectivă a evenimentelor care au avut loc azi la Kremlin.

Dovada că Vladimir Putin a premeditat totul. Dezvăluiri dintr-o înregistrare pornită accidental
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2022   •   23:45

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a decis recunoașterea independentei regiunilor separatiste ucrainene Lugansk şi Doneţk, invocând faptul că Ucraina nu a avut niciodată o "statalitate autentică", ci a fost creată de Rusia bolşevică, iar acum se confruntă cu probleme politice sistemice.

Însă, în timpul unei înregistrări pornite accidental al semnării acordurilor cu aşa zișii șefi ai republicilor Doneţk şi Lugansk, ceasul lui Vladimir Putin arăta 12:15 minute. Asta înseamnă că ceremonia de semnarea documentelor a fost înregistrată chiar înainte  de întâlnirea membrilor de Securitate.

Mai exact, ca Vladimir Putin să poată semna aceste documente avea nevoie formal de o decizie a Consiliului de Securitate. Numai că ceea ce am văzut a fost o scenă pusă la punct.

Tot luni, în cadrul unei conferințe de presă Vladimir Putin a reiterat ideea că includerea Ucrainei în NATO va însemna o amenințare sporită pentru Rusia. Declarația vine în contextul în care articolul 5 din tratatul NATO presupune că toate țările Alianței trebuie să își apere membrii în cazul unei agresiuni.

Vladimir Putin se adresează poporului rus | Anunţ de maximă importanţă în criza cu Ucraina | LIVE TEXT

"Știu ucrainenii că țara lor a devenit o colonie? În Ucraina au impus sancțiuni împotriva propriilor cetățeni, a bisericii, a media, a bisericii ortodoxe

Auzim oameni de stat din Ucraina care spun că țara lor trebuie să aibă tehnologie nucleară – bombe și rachete care să le poarte. Dacă Ucraina va avea bomba atomică va fi o amenințare nu doar pentru Rusia, ci pentru toată Europa. Nu putem să permitem așa ceva

SUA, din 2014, au transferat miliarde de dolari și arme către Ucraina. Armata ucraineană funcționează cu consultanți străini, din NATO.

Armele occidentale curg în Ucraina într-un flux neîncetat, sfidător, iar consilierii străini sunt responsabili de situație", a spus luni seara Vladimir Putin.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin ceas inregistrare
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close