Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dezvăluiri în premieră naţională. Situaţia voturilor înainte de Congresul PNL

Dezvăluiri în premieră naţională. Situaţia voturilor înainte de Congresul PNL

În ediția de marţi seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat date în premieră națională privind situaţia centralizării moțiunilor în PNL înainte de congresul din 25 septembrie 2021.

Dezvăluiri în premieră naţională. Situaţia voturilor înainte de Congresul PNL
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2021   •   22:31

În momentul de faţă toate organizațiile PNL trimit la centrul voturile pentru moţiunea pentru care își exprimă susținerea.

Situația voturilor arată ce se va întâmpla în acest weekend la congresul PNL 25 septembrie 2021.

Urmărim ceea ce urmează din perspectiva amenințării în permanență cu suspendarea. Pentru că atunci când vedem datele pare absurd de ce se ameninţă cu suspendarea.

Ne uităm prima dată la această centralizare a moțiunilor, pentru a vedea cum stau lucrurile înainte de acest Congres PNL 25 septembrie 2021

Care este procentajul de voturi

Pentru moțiunea lui Florin Cîțu -  3.164 de voturi

Pentru moţiunea lui Ludovic Orban -  769 de voturi

Vot pentru ambele moțiuni, ceea ce permite statutul din Partidul Național Liberal -  1.068

Astfel 63,27% votează pentru moţiunea lui Florin Cîţu. 15,38% votează pentru moţiunea lui Ludovic Orban şi 23.36% vot pentru ambele moțiuni. Cu alte cuvinte, organizaţiile lasă la libertatea celor care participă la Congresul PNL din 25 septembrie 2021 cum să voteze. 

 

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close