Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu: ''Plătim taxe ca să mergem la spital, să intrăm cu mască, fără, cum vrem noi, când vrem noi. Toţi medicii sunt obligaţi să ne trateze!''

Dana Budeanu: ''Plătim taxe ca să mergem la spital, să intrăm cu mască, fără, cum vrem noi, când vrem noi. Toţi medicii sunt obligaţi să ne trateze!''

Dana Budeanu a revenit la Antena 3, de această dată, în cadrul emisiunii ''Subiectiv'', unde a abordat mai multe subiecte cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu. În stilul ei inconfundabil, Dana Budeanu una dintre cele mai critici voci din lumea politică și mondenă, a vorbit despre restricţiile impuse de autorităţi în perioada pandemiei. ''Plătim taxe ca să mergem la spital, să intrăm cu mască, fără, cum vrem noi, când vrem noi. Toţi medicii sunt obligaţi să ne trateze!'', a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: ''Plătim taxe ca să mergem la spital, să intrăm cu mască, fără, cum vrem noi, când vrem noi. Toţi medicii sunt obligaţi să ne trateze!''
de Iulia Gorgorin    |    04 Ian 2021   •   22:00

Dana Budeanu, una dintre cele mai vocale persoane publice ale momentului, și-a exprimat puctul de vedere vis-a-vis despre cum ar trebui să fie tratați cetățenii în perioada pandemiei. 

''Toți medicii sunt obligați să ne tratateze. Este un drept al nostru!''

''Eu sunt un cetățean care muncește, plătește taxe. Nu are voie să meargă la spital în 2020? Eu nu am voie să merg la spital, că zic doi măscărici de la Timișoara care sunt medici, că dacă postez pe Facebook, că nu crezi în nu știu ce, să nu vii la spital. Ce vorbești, mă?

Noi toți, cetățenii acestei țări plătim taxe ca să mergem la spital, să intrăm cu mască, fără, cum vrei noi, când vrem noi și toți medicii sunt obligați să ne tratateze. Este un drept al nostru! Nu există așa ceva.

Adică, chestiile astea aruncate așa, bă, dacă mai postezi, dacă zici că nu știu ce, dacă nu-ți faci nu știu cum, dacă nu pui mască, nu te primesc la spital. Ce vorbești, mă? Am fost eu la spital!

''Am fost în două spitale de stat din București, fără nicio mască. M-au văzut toți doctorii''

Am fost eu la spital acum două săptămâni, în două spitale de stat din București, fără nicio mască. M-au văzut toți doctorii care trebuiau să mă vadă și nimeni nu a zis nimic. De ce? Pentru că există și oameni cu creier!'', a spus Dana Budeanu, luni seara, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: Dana Budeanu, verdict dur despre vaccinare: 'Voi ați auzit pe cineva, oricine, să se sesizeze?'

Dana Budeanu, despre scandalul momentului: TVR trebuie să ajungă la USR PLUS "2 şi-un sfert". Căutaţi pe net trei securişti: Năsui, Drulă, V. Voiculescu

Dana Budeanu, la Antena 3: Dacă aș fi avut un restaurant, în viața mea nu aș fi închis. Ce-mi faci? Mitraliați sau ce faceți?

 


 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close