Antena 3 Externe Diaspora Bătaie cu bâte și cuțite între doi șoferi români de TIR într-o parcare din Italia

Bătaie cu bâte și cuțite între doi șoferi români de TIR într-o parcare din Italia

de Alexandra Dima    |    06 Oct 2021   •   22:31
Bătaie cu bâte și cuțite între doi șoferi români de TIR într-o parcare din Italia

Doi șoferi români de camion s-au luat la bătaie, marți seară, într-o parcare din Volpago del Montello, provincia Treviso din Italia. Ambii erau băuți, iar disputa s-a terminat la spital.

A fost nevoie de intervenția carabinierilor din Volpagese, marți în jurul orei 22:00 pentru a despărți doi șoferi de TIR care s-au luat la bătai într-o parcare din via Piave, în zona industrială a localității Volpago del Montello.

Se pare că după ce au luat cină, într-o stare evidentă de ebrietate, cei doi au început să se certe cu patos, fără să fi avut vreun motiv major.

Unul dintre șoferi, un român de 46 de ani l-ar fi lovit pe celălat de mai multe ori cu o bară de fier. Compatriotul de 53 de ani ar fi reacționat la rândul său cu un cuțit de bucătărie.

Ambii au ajuns la spitalul din Montebelluna, potrivit Știri Diaspora. Unul cu o rană tăiată în partea din spate a mâinii drepte și o fractură a brațului stâng, celălalt cu o leziune a capului și o rană la bărbie.

Obiectele contondente folosite în conflict de cei doi români au fost confiscate de forțele de ordine care, la finalul cercetărilor, vor sesiza Autoritatea Judiciară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close