Antena 3 CNN Externe Diaspora Locuri de muncă pentru românii stabiliţi în Italia care vor să revină în ţară | Eveniment la Ambasada României din Roma

Locuri de muncă pentru românii stabiliţi în Italia care vor să revină în ţară | Eveniment la Ambasada României din Roma

Ambasada României în Italia organizează un eveniment de informare și sprijin pentru cei are vor să-și găsească un loc de muncă în România. Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie, la Roma, iar oamenii se pot înscrie până la data de 26 septembrie, cel târziu.

Locuri de muncă pentru românii stabiliţi în Italia care vor să revină în ţară | Eveniment la Ambasada României din Roma
Sursa foto: Getty Images
de Iulia Gorgorin    |    21 Sep 2022   •   13:17

Veste bună pentru românii plecaţi în Italia în urmă cu mulți ani care plănuiesc să revină în ţară.

Românii din Italia care vor să-și găsească un loc de muncă în România sunt așteptați la un eveniment de informare și sprijin organizat de Ambasada României în Italia. Persoanele interesate de evenimentul care se va desfășura pe 28 septembrie, la Roma, se pot înscrie până la data de 26 septembrie, cel târziu.

"Eveniment de informare: Sprijin pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Oportunități de angajare în #România.

La 28 septembrie 2022, Birourile Naționale de Coordonare EURES România și Italia, în colaborare cu Ambasada României în Italia, vor organiza un eveniment de informare adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în România.

Evenimentul se va desfășura la sediul Porta Futuro, Via Galvani, nr. 108 – Roma, între orele 9:30 – 13:00. Reprezentanții instituționali din cele două state vor furniza informații utile cu privire la oportunitățile de angajare din România, serviciile și facilitățile dedicate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în special în ceea ce îi privește pe cetățenii români care doresc să se întoarcă în țară, importanța muncii legale și a cunoașterii propriilor drepturi și obligații.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să transmită un email de confirmare la adresa [email protected] , până la 26 septembrie, cel târziu.

Înregistrarea la eveniment va fi disponibilă în mediul online, pe canalele instituționale ale instituțiilor organizatoare", au scris reprezentanţii Ambasadei României în Italia, într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: romani Italia veste buna roma
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close