Antena 3 CNN Externe Diaspora Mărturia unui român stabilit în Italia, după valul de cutremure: „Au închis metroul în Roma și benzinăriile”

Mărturia unui român stabilit în Italia, după valul de cutremure: „Au închis metroul în Roma și benzinăriile”

Mărturia unui român stabilit în Italia, după valul de cutremure: „Au închis metroul în Roma și benzinăriile”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
18 Ian 2017   •   15:11

Trei cutremure puternice cu magnitudine mai mare de 5 au lovit miercuri dimineaţa, centrul Italiei, într-o zonă aflată în prezent sub zăpadă şi deja afectată de o serie de seisme puternice în august şi octombrie anul trecut.

Iar panica s-a instaurat printre locuitorii zonelor afectate. Printre aceștia se numără și români stabiliți în Peninsulă.

„A urmat o replică la o jumătate de oră, de 5,7 cea mai puternică și lungă, și acum în urma cu 20 de minute a avut loc o altă replică. Au închis metroul în Roma și stațiile benzinăriile de pe autostrada 24, aici în Rieti au fost evacuate niște scoli. Zona Amatrice e înzăpezită, primarii spuneau că încă se chinuie să spargă zidul de zăpadă care face ca localitățile să rămână rupte de lume, unele sunt fără electricitate Aici ninge de 2-3 zile, vântul e foarte puternic, bate și cu 140 km la oră în unele locuri”, a declarat Sergiu Balaban, potrivit România Liberă.

 

×
Subiecte în articol: martori
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close