Antena 3 CNN Externe Diaspora Un pensionar bătut de soție, pus să doarmă pe scaun şi încuiat în cămară. Poliţia din Italia a intrat pe fir

Un pensionar bătut de soție, pus să doarmă pe scaun şi încuiat în cămară. Poliţia din Italia a intrat pe fir

O italiancă de 64 de ani din regiunea italiană Puglia riscă ani grei de închisoare după ce autoritățile au descoperit că aceasta își bătea soțul şi îl încuia pe timp de noapte în cămară.

Un pensionar bătut de soție, pus să doarmă pe scaun şi încuiat în cămară. Poliţia din Italia a intrat pe fir
Sursa foto: Emanuele Cremaschi/Getty Images
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2022   •   23:01

În plus, bărbatul era nevoit să doarmă pe un scaun și să-și facă nevoile într-o găleată.

Drama bărbatului de 70 de ani a început în urmă cu câteva luni când soția sa a decis că nu mai dorește să doarmă cu acesta în același pat, fiind nevoit să-și petreacă nopțile în altă parte, adică în cămară.

Cei doi soți locuiau împreună cu fiii lor, însă nimeni din familia lor nu știa prin ce coșmar trece pensionarul și cum îl trata soția acestuia.

Povestea cutremurătoare a bărbatului a ieșit la iveală în momentul în care doi carabinieri l-au văzut pe acesta în parc, pe o bancă, și l-au întrebat de ce se afla acolo. Carabinierii au crezut, inițial, că acesta este un om al străzii.

Bătrânul a mai povestit cum soția sa îl lăsa pe străzi de la ora nouă dimineața, până la ora nouă seara, și îi dădea doar cinci euro pentru cheltuială. 

După ce ajungea acasă, bărbatul avea parte de același tratament inuman. Soția nu-i dădea nimic de mâncare și îl încuia înapoi în cămară, scrie rotalianul.com.

Carabinierii au deschis o anchetă. Soția bărbatului riscă să ajungă la închisoare dacă va fi găsită vinovată.
 

×
Subiecte în articol: pensionar bătaie Italia
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close