Antena 3 CNN Externe Diaspora El este șoferul român de TIR, ucis de un alt șofer român într-o parcare din Spania: Lucian a murit pe loc, iar celălalt coleg a ajuns în spital

El este șoferul român de TIR, ucis de un alt șofer român într-o parcare din Spania: Lucian a murit pe loc, iar celălalt coleg a ajuns în spital

Spania a avut parte de un nou episod de violență, de data aceasta într-o parcare din La Junquera, unde un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal, sâmbătă, de un alt conațional, tot șofer.

El este șoferul român de TIR, ucis de un alt șofer român într-o parcare din Spania: Lucian a murit pe loc, iar celălalt coleg a ajuns în spital
de Alexandra Dima    |    18 Oct 2021   •   21:24

Cu un sfert de oră înainte de miezul nopții, poliția a fost alertată cu privire la o bătaie între trei persoane într-o parcare din La Junquera (Catalonia). În urma incidentului un bărbat român a murit, iar un altul a ajuns la spital. La scurt timp, poliția catalană l-a arestat pe presupusul agresor, un tânăr de 29 de ani, de naționalitate română.

Trei, Doamne, și toți trei șoferi români...

Totul s-a derulat între trei români, toți din județul Argeș. Lucian B. şi un alt conațional, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit cu Adrian Claudiu B., un şofer român de microbuz. Între cei trei a pornit un adevărat scandal, iar Adrian ar fi început să-i amenințe pe cei doi șoferi români de TIR cu un cuțit și chiar să-i înjunghie, scrie știridiaspora.ro.

Deși martorii au sunat imediat la 112, medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru Lucian, care a fost declarat mort. Celălalt șofer român a fost dus la spital de urgență cu răni foarte grave.

Potrivit segre.com, șoferul care i-a înjunghiat pe ceilalți doi a fugit spre Franța într-o mașină localizată la scurt timp de o patrulă a forțelor de ordine. Grăbit să treaca granița, s-a ciocnit de un sens giratoriu, iar ulterior a fost prins lângă o benzinărie unde a fost arestat, Duba în care se afla a fost sigilată, fiind pătată cu sânge chiar lângă ușa care duce la scaunul șoferului.

Anchetele sunt acum în mâinile Zonei de Investigații Criminale (AIC) pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. 

Deținutul va fi în curând adus în fața instanței de custodie Figueres, acuzat de omucidere și vătămare. 

„Adrian ai făcut cea mai mare "realizarea" a vieții tale”
 

„Adrian Claudiu B. ai facut cea mai mare "realizarea" a vieții tale... pe unul l-ai bagat în groapă (condoleanțe familiei), iar pe celalalt l-ai bagat în spital. Funia, apa și săpunul să fie pe capul tău”, se arată pe grupurile de Facebook ale șoferilor români. 

Șoferii au transmis numeroase mesaje de condoleanțe, dar și mesaje de repulsie pentru conaționalul ucigaș.

×
Subiecte în articol: Spania şofer tir
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close