Antena 3 CNN Externe Diaspora Sportiv român mort în Italia, omagiat de italieni: ”Ne vei lipsi! A fost un privilegiu să te cunoaștem”

Sportiv român mort în Italia, omagiat de italieni: ”Ne vei lipsi! A fost un privilegiu să te cunoaștem”

Un sportiv român, care a murit în Italia în urma unei boli, a fost omagiat de italieni într-un mesaj emoționant: ”Ai fost un adevărat luptător, atât pe teren cât și în viață”.

Sportiv român mort în Italia, omagiat de italieni: ”Ne vei lipsi! A fost un privilegiu să te cunoaștem”
Sursa foto: aostasera.it
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2023   •   22:19

Într-un mesaj emoționant, echipa de rugby Stade Valdôtain a adus un ultim omagiu lui Ioan Tăut, fost jucător român și tehnician al echipei Valle d’Aosta Rugby, mort la vârsta de 58 de ani în urma unei boli:

”Ai fost un adevărat luptător, atât pe teren cât și în viață”

 ”Ai fost un adevărat luptător, atât pe teren cât și în viață. Ai luptat cu demnitate și cu mult drag pentru întreaga ta familie.

Ne vei lipsi foarte mult. A fost un privilegiu să te cunoaștem și să îți fim prieteni.

Sperăm ca acum să te poți bucura de liniștea pe care o meriți”, a scris echipa de rugby Stade Valdôtain într-o postare semnată ”La famiglia Stade”.

Președintele clubului ”Leoni Gialloneri”, Francesco Fida, a descris pierderea românului nostru drept o lovitură majoră pentru comunitatea de rugby din Valle d’Aosta.

”O persoană care a lăsat ceva în urmă, un luptător pe teren și în afara lui. Va lăsa un gol important în rugby-ul din Valle d’Aosta. A fost un muncitor asiduu”, a spus Francesco Fida, despre Ioan Tăut.

Ioan, originar din Oradea, lasă în urmă pe soția Marinela și pe cele două fiice ale sale, Denisa și Mădălina, relatează rotalianul.ro.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost scrise pe pagina de Facebook a clubului și a bărbatului român.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Călătorie lină printre îngeri. R.I.P dragul meu verișor! Nu te voi uita niciodată!”

”Ne-a părăsit o persoană extraordinară, un prieten, un coleg, Uriașul blând, mereu cu un zâmbet și o glumă gata chiar și atunci când viața a vâslit împotriva lui. Îți mulțumesc, pentru tot ce m-ai învățat, îți mulțumesc că m-ai sprijinit în vremuri de pericol, îți mulțumesc că faci parte din viața mea. Drum bun Ioan Tăut…”

”La revedere prietene, mulțumesc pentru amintiri!”

Ciao Ioan ?? una cosa per iniziare: ci mancherai tantissimo. Sei stato un guerriero, in campo come nella vita. Sino all...

Publicată de Stade Valdôtain Rugby pe Vineri, 28 iulie 2023

 

×
Subiecte în articol: sportiv român mort Italia
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close