Antena 3 CNN Externe Diaspora Dublă tragedie în Franța! Doi români, tată și fiu, morți după ce un zid s-a prăbușit peste ei | Cei doi se aflau în timpul programului de lucru

Dublă tragedie în Franța! Doi români, tată și fiu, morți după ce un zid s-a prăbușit peste ei | Cei doi se aflau în timpul programului de lucru

Doi români stabiliți în Franța și-au pierdut viața, după ce un zid s-a prăbușit peste ei în timp ce lucrau pe șantier.

Dublă tragedie în Franța! Doi români, tată și fiu, morți după ce un zid s-a prăbușit peste ei | Cei doi se aflau în timpul programului de lucru
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Roxana Mihăiescu    |    19 Ian 2024   •   20:52

În cursul zilei de joi, 18 ianuarie, doi români, tată și fiu, și-au pierdut viața.

Cei doi lucrau pe un șantier din localitatea franceză Istres. Victimele în vârstă de 52 de ani, respectiv 21 de ani, erau angajați legal pe șantierul care le-a adus sfârșitul.

Nu se cunosc circumstanțele în care s-a prăbușit zidul, iar Poliția a deschis o anchetă pentru a afla din ce cauză s-a produs și dacă pe șantier au fost respectate normele de siguranță. 30 de pompieri, inclusiv specialiști în astfel de operațiuni de salvare au fost mobilizați ca să scoată victimele de sub dărâmături.

Citește și: Raluca, o tânără româncă, a murit după ce i s-au făcut patru operații estetice în aceeași zi, într-o clinică din Turcia | "A căzut şi s-a făcut neagră"

Bărbatul de 52 de ani a fost declarat decedat pe loc de către echipele de intervenție, în timp ce fiul său a murit câteva ore mai târziu.

Soția bărbatului, respectiv mama tânărului de 21 de ani, a fost cea care a alertat autoritățile, îngrozită de ce s-a întâmplat, notează France Info, citat de Digi 24.


 

×
Subiecte în articol: romani Franta accident de munca
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close