Antena 3 CNN Externe "Coincidență bizară": Doi îndrăgostiți au murit în aceeași zi, din cauze naturale diferite, într-o casă din Marea Britanie

"Coincidență bizară": Doi îndrăgostiți au murit în aceeași zi, din cauze naturale diferite, într-o casă din Marea Britanie

Anchetatorii din Marea Britanie au identificat o coincidență bizară în cazul morții a doi tineri, care au încetat din viață în aceeași zi, în aceeași casă, dar din cauze diferite.

"Coincidență bizară": Doi îndrăgostiți au murit în aceeași zi, din cauze naturale diferite, într-o casă din Marea Britanie
Sursa foto: Facebook/ Aleasha Sullivan
de Mia Lungu    |    24 Apr 2023   •   14:40

Un cuplu britanic a fost găsit mort în aceeași casă, în aceeași zi, dar din cauze naturale diferite.

Aleasha Sullivan, 32 de ani, și Joshua Sandercock , 30 de ani, au fost găsiți morți în aceeași zi, în casa lor din Holcombe, Devon, pe 21 octombrie 2021.

Poliția a fost chemată după ce un angajat de la asistență socială s-a îngrijorat pentru că nu a putut să o contacteze pe Aleasha timp de mai bine de o săptămână, potrivit devonlive.com.

Unul din ofițerii care s-a deplasat la locuința femeii s-a uitat prin fanta pentru corespondență din ușă și a zărit în interior un cadavru. Ușa a fost forțată și chiar aproape de intrare a fost găsit trupul Aleashei, stabilindu-se că era moartă de câteva zile. În timp ce căutau indicii prin casă, polițiștii au dat și peste cadavrul lui Joshua Sandercock, la etaj. 

Citește și: Afaceristul român Tinel Timu, împușcat mortal într-o suburbie a orașului Montreal! Bărbatul a fost ucis în plină stradă

În urma rezultatelor examinărilor post-mortem s-a stabilit că cei doi au murit în aceeași zi, însă cauzele au fost diferite.

Se pare că tânăra a murit de tromboembolism pulmonar - un cheag de sânge la plămânii. Pe corpul ei au fost găsite și urme de ace, testele toxicologice concluzionând că a luat heroină înainte de a muri.

Anul acesta, pe 20 aprilie, a fost definitivată și ancheta în cazul morții iubitului ei, iar dovezile arată că acesta a luat metadonă, care nu i-a fost prescrisă, cu doar câteva ore înainte de a muri. Pe fondul mai multor probleme de sănătate pe care le avea, doza administrată i-a fost fatală.
 

×
Subiecte în articol: tineri a murit Marea Britanie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close