Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Adina Vălean, primul român-preṣedinte de comisie parlamentară în Parlamentul European

Adina Vălean, primul român-preṣedinte de comisie parlamentară în Parlamentul European

Adina Vălean, primul român-preṣedinte de comisie parlamentară în Parlamentul European
Sursa foto: Foto: valean.eu
23 Ian 2017   •   16:29

Adina Valean a fost aleasă luni, 23 ianuarie, în poziția de președinte al Comisiei parlamentare pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară. Europarlamentarul PNL a fost votat prin aclamare la începutul ședintei de comisie de luni după-amiază. Este pentru prima dată când un europarlamentar român ocupă pozitia de președinte de comisie parlamentară, se arată într-un articol postat pe valean.eu.

“Increderea colegilor mei din Comisia ENVI exprimata prin votul de astazi ma onoreaza si, in acelasi timp, ma responsabilizeaza pentru numeroasele dosare importante de legislatie din cea de-a doua jumatate a acestui mandat. Imi doresc sa avem o colaborare excelenta cu celelalte partide politice din Parlament pentru a promova legi esentiale pentru sanatatea si siguranta cetatenilor europeni,” a declarat Adina Valean.

“Sanatatea publica, protectia mediului si siguranta alimentara sunt domenii de o importanta vitala pentru indivizi si comunitati și, cu cat mai sigure, cu atât mai bun va fi viitorul acestora. Voi continua sa reprezint si sa ma lupt pentru interesul Romaniei si din aceasta noua pozitie”, a conchis europarlamentarul PNL.

×
Subiecte în articol: Adina Valean Comisia Europeana
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close