Antena 3 Externe Uniunea Europeană Be EU. Zi decisivă pentru Rovana Plumb și Dan Nica

Be EU. Zi decisivă pentru Rovana Plumb și Dan Nica

26 Aug 2019   •   11:17
Be EU. Zi decisivă pentru Rovana Plumb și Dan Nica
Sursa foto: Captură Antena 3

În acestă după-amiază Rovana Plumb și Dan Nica se întâlnesc pe rând cu Ursula Von der Leyen pentru postul de comisar UE. Este important să vedem în ce fel Ursula Von der Leyen își construiește viitoarea comisie. 

Deasemenea își alege rând pe rând comisarii ce vor face parte din comisia sa. În acest sens se întâlnește cu toți cei care au fost desemnați de statele membre. În cazul României 
sunt desemnați Rovana Plumb și Dan Nica. Cei doi se vor vedea pe rând cu Ursula Von der Leyen, vor discuta despre lucrurile importanate de făcut pentru următorii cinci ani, care vor fi proritățiile comisiei și ce își dorește fiecare în parte.

Cât privește protofoliile, România a pus pe masă trei variante, noi am vrea să ocupăm fie portofoliul de la transporturi, fie cel de la mediu sau cel de la energie. Imediat ce va termina interviurile, Ursula Von der Leyen își va contrui viitoarea comisie, o comisie pe care și-o dorește formată jumătate din femei, jumătate din bărbați. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close