Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Carmen Avram, apel către Uniunea Europeană: Am cerut deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România!

Carmen Avram, apel către Uniunea Europeană: Am cerut deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România!

Carmen Avram susține că a cerut Comisiei, Parlamentului și Consiliului Uniunii Europene deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România şi celelalte state afectate de epidemia de coronavirus. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a europarlamentarului PSD.

Carmen Avram, apel către Uniunea Europeană: Am cerut deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România!
Sursa foto: Foto: Facebook/Carmen Avram
10 Mar 2020   •   17:07

”Am cerut Comisiei, Parlamentului si Consiliului UE deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România şi celelalte state afectate de epidemia de coronavirus. În plus, am solicitat şi derogări de la actualele reguli, pentru a putea acorda ajutoare de stat către companiile lovite de criza actuală. 

E obligatoriu azi, la moment de cumpănă, să ne salvăm şi oamenii, şi locurile de muncă, şi economia. Epidemia se dovedeşte a fi atât de agresivă, încât istoria noastră se va scrie în termenii de "înainte" şi "după" coronavirus. Cetățenii noştri trebuie să se simtă protejați în ceea ce par a fi cele mai dificile vremuri din ultimii 75 de ani”, a spus Carmen Avram.
 

×
Subiecte în articol: carmen avram
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close