x close

Carmen Avram, apel către Uniunea Europeană: Am cerut deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România!

10 Mar 2020   •   17:07
Carmen Avram, apel către Uniunea Europeană: Am cerut deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România!  Foto: Facebook/Carmen Avram

Carmen Avram susține că a cerut Comisiei, Parlamentului și Consiliului Uniunii Europene deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România şi celelalte state afectate de epidemia de coronavirus. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a europarlamentarului PSD.

”Am cerut Comisiei, Parlamentului si Consiliului UE deblocarea de urgență a fondului de criză pentru România şi celelalte state afectate de epidemia de coronavirus. În plus, am solicitat şi derogări de la actualele reguli, pentru a putea acorda ajutoare de stat către companiile lovite de criza actuală. 

E obligatoriu azi, la moment de cumpănă, să ne salvăm şi oamenii, şi locurile de muncă, şi economia. Epidemia se dovedeşte a fi atât de agresivă, încât istoria noastră se va scrie în termenii de "înainte" şi "după" coronavirus. Cetățenii noştri trebuie să se simtă protejați în ceea ce par a fi cele mai dificile vremuri din ultimii 75 de ani”, a spus Carmen Avram.
 

Citeşte mai multe despre:

carmen avram
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati