Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Comisia Europeană, atenționări pentru România

Comisia Europeană, atenționări pentru România

Comisia Europeană, atenționări pentru România
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Iun 2019   •   14:11

Comisia Europeană a publicat pachetul de acțiuni în constatarea neîndeplinirii obligațiilor (infringement) pentru iunie. România figurează la trei dintre capitole.

Comisia a decis astăzi să inițieze proceduri în constatarea neîndeplinirii obligațiilor împotriva Croației, Ciprului, Germaniei, Greciei, Italiei, Portugaliei, României, Sloveniei și Suediei în ceea ce privește obligația acestora de a pune în aplicare integral legislația europeană privind reciclarea navelor.

Piața unică: Comisia solicită unui număr de 28 de state membre să respecte normele UE privind serviciile

Comisia Europeană a decis astăzi să trimită scrisori de punere în întârziere tuturor celor 28 de state membre, solicitându-le să își îmbunătățească ghișeele unice și să pună la dispoziție ghișee unice ușor de utilizat pentru furnizorii de servicii și pentru profesioniști.

Facturare electronică: Comisia invită 12 state membre să transpună noile norme

La 21 mai 2019, Comisia a decis să trimită o scrisoare de punere în întârziere către 12 state membre (Cipru, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Irlanda, Lituania, Luxemburg, România, Slovacia, Slovenia și Spania) care nu au transpus încă normele UE privind facturarea electronică în domeniul achizițiilor publice sau care au nu au implementat încă standardul european de facturare electronică.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close