x close

Kovesi angajează director de comunicare la Parchetul European. Ce condiții trebuie să îndeplinească și cât va avea salariul candidatul

02 Dec 2019   •   11:05
Kovesi angajează director de comunicare la Parchetul European. Ce condiții trebuie să îndeplinească și cât va avea salariul candidatul foto: Agerpres

Parchetul European (European Public Prosecutor’s Office - EPPO) condus de fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi a scos la concurs postul de director de comunicare al instituției. Termenul limită de depunere a candidaturilor este de  5 ianuarie 2020. 

Cel care va obține acest post va fi angajat cu contract de muncă pe perioadă determinată, de 3 ani, cu posibilitate de prelungire, scrie profit.ro.

Candidații trebuie să aibă minimum 8 ani de experiență în poziții cu sarcini relevante pentru jobul de director de comunicare al EPPO. Sunt avantajați candidații care au fost manageri de comunicare, ofițeri de presă sau purtători de cuvânt în instituții din sistemul judiciar și din cel de ordine publică și impunere a aplicării legii, potrivit anunțului făcut de instituția europeană.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati