Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană O adolescentă ROMÂNCĂ i-a disperat pe poliţiştii din Germania. "Are peste 200 de furturi la activ". De ce nu a fost ARESTATĂ

O adolescentă ROMÂNCĂ i-a disperat pe poliţiştii din Germania. "Are peste 200 de furturi la activ". De ce nu a fost ARESTATĂ

O adolescentă ROMÂNCĂ i-a disperat pe poliţiştii din Germania. "Are peste 200 de furturi la activ". De ce nu a fost ARESTATĂ
de O.P.    |    25 Apr 2014   •   06:06

O adolescentă româncă a speriat autorităţile din Germania. A comis peste 200 de delicte până când a fost prinsă. Elisabeta a reuşit să scape de autorităţi de fiecare dată când înşela sau jefuia pe cineva.

Nu avea acte de identitate, aşa că declara mereu că are 14 ani, vârstă la care nu putea fi trasă la raspundere conform legilor din Germania.

Adolescenta de origine română nu are nici măcar buletin de identitate, dar este una dintre cele mai cunoscute infractoare din Germania. Este recunoscută pentru modul în care fură din buzunarele celor care folosesc bancomatele din Dortmund, apoi dispare de la locul faptei. Ultima victimă a făcut-o în urmă cu câteva săptămâni.

Poliţiştii germani spun că Elisabeta are peste 200 de furturi la activ. Multe dintre fapte au fost surprinse de camerele de supraveghere din preajma bancomatelor.

Românca fură de la 12 ani, de când s-a stabilit la Dortmund, şi de atunci a ajuns de mai multe ori în centre de corecţie. De data aceasta, poliţiştii speră să o trimită într-un penitenciar pentru minori.

×
Subiecte în articol: furturi imigranti romani
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close