Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Pancarte cu mesajul ”#Rezist”, confiscate în plenul Parlamentului European, la dezbaterea pe tema justiției din România

Pancarte cu mesajul ”#Rezist”, confiscate în plenul Parlamentului European, la dezbaterea pe tema justiției din România

Pancarte cu mesajul ”#Rezist”, confiscate în plenul Parlamentului European, la dezbaterea pe tema justiției din România
Sursa foto: Foto captura Antena 3
22 Mar 2017   •   12:41

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader le-a vorbit membrilor Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) din Parlamentul Europan despre starea democrației și a statului de drept în România.

"Grațierea nu este soluția-miracol care să rezolve în prezent și pe viitor problema supraaglomerării în penitenciare", a afirmat ministrul Justiției, Tudorel Toader.

La dezbatere s-au prezentat câțiva reprezentanți ai protestatarilor din Piata Victoriei, care au mers cu pancarte cu mesajul ”#Rezist”. Potrivit surselor citate de Antena 3, pancartele protestatarilor au fost confiscate.

După discursul ministrului Justiției, Tudorel Toader, au luat cuvântul și Liviu Avram, redactor-șef adjunct Adevărul, Victor Alistar, Transparency International, Gabriel Liiceanu, profesor la Universitatea din Bucureşti și Attila Biro, jurnalist de investigații.

Claude Moraes, preşedintele Comisiei a declarat, în exclusivitate la Antena 3, că în cadrul discuţiilor vor fi analizate inclusiv progresele înregistrate de Romania în cadrul Mecanismul de Cooperare și Verificare. 


 

×
Subiecte în articol: tudorel toader Bruxelles
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close