Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană "Police, eu îs pierdut! Îs rătăcit!" Cum a supravieţuit badea Vasile 3 zile prin Londra

"Police, eu îs pierdut! Îs rătăcit!" Cum a supravieţuit badea Vasile 3 zile prin Londra

"Police, eu îs pierdut! Îs rătăcit!" Cum a supravieţuit badea Vasile 3 zile prin Londra
de O.P.    |    21 Ian 2014   •   06:58

Românul care s-a pierdut timp de 3 zile prin Londra a revenit alături de familia sa. A reuşit să supravieţuiască fără bani, fără telefon mobil şi fără să cunoască pe nimeni.

Acum, după ce a ajuns din nou alături de familia sa, Vasile Belea spune că vrea să înveţe limba engleză şi să se întoarcă în Marea Britanie cât mai repede.

După 3 zile petrecute singur prin Londra, Vasile Belea mulţumeşte cerului că a scăpat cu bine din această aventura. 

Românul de 63 de ani s-a pierdut de fiul său la metrou, când uşile s-au închis în faţa lui şi nu a mai apucat să urce la bord. A văzut prin geam cum fiul său se îndepărtează.

Badea Vasile a crezut însă că va găsi singur drumul spre casă, aşa că a plecat de pe peron.
Fără hartă, fără credit pe telefon şi fără să ştie engleză, Vasile Belea s-a îndreptat spre primii poliţişti ieşiţi în cale.

Vasile Belea a străbătut peste 20 de kilometri în marele oraş, în 3 zile. Şi-a spus însă că va reuşi până la urmă să ajungă acasă.

Salvarea a venit în momentul în care românul şi-a văzut poza în ziar. Le-a spus oamenilor din jur că el este persoana pierdută.

Acum, după aventura de la Londra, Vasile Badea spune că vrea să se întoracă în Marea Britanie, însă nu înainte de a învăţa limba engleză.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close