Antena 3 Externe Uniunea Europeană Președintele Parlamentului European, David Sassoli: 'Cetățenii europeni au nevoie de un răspuns rapid'

Președintele Parlamentului European, David Sassoli: 'Cetățenii europeni au nevoie de un răspuns rapid'

04 Iun 2020   •   21:28
Președintele Parlamentului European, David Sassoli: 'Cetățenii europeni au nevoie de un răspuns rapid'
Sursa foto: Hepta

Președintele Parlamentului European, David Sassoli, a declarat, după o întâlnire cu președintele Consiliului European, Charles Michel și președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că 'cetățenii europeni au nevoie de un răspuns rapid'.

Cei trei lideri europeni au avut, astăzi, o întâlnire înainte de următorul Consiliu European de pe 19 iunie 2020.

David Sassoli, Charles Michel și Ursula von der Leyen au discutat despre 'Next Generation EU', proiectul de recuperare a economiei Uniunii Europene, dar și despre noul buget pe termen lung.

"Poziția Parlamentului este că acest proiect poate fi îmbunătăți, însă trebuie să fim foarte atenți. Dialogul între instituțiile Uniunii Europene este extrem de important în această perioadă pentru că cetățenii europeni au nevoie de un răspuns rapid", a declarat David Sassoli, președintele Parlamentului European.

De asemenea, Sassoli i-a invitat pe cei doi lideri, Michel și von der Leyen, să păstreze constant dialogul și să continue întâlnirile și discuțiile cu reprezentanți din Parlamentul European în următoarele săptămâni, notează europa.eu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close