Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Viorica Dăncilă a făcut pace cu Juncker și Timmermans: Discuția pe Justiție nu mai există

Viorica Dăncilă a făcut pace cu Juncker și Timmermans: Discuția pe Justiție nu mai există

Viorica Dăncilă a făcut pace cu Juncker și Timmermans: Discuția pe Justiție nu mai există
04 Iun 2019   •   18:28

Update:  Viorica Dăncilă a oferit un scurt interviu în exclusivitate pentru Antena 3, unde a mărturisit ce s-a discutat la întâlnirea cu liderii europeni la Bruxelles.

”Am reiterat ceea ce am spus de la preluarea președenției interimare și anume că nu vor fi ordonanțe de urgență pe Justiție, că această discuție pe Justiție pentru noi nu mai există, ținem ca Justiția să fie independentă, vrem statul de drept și în același timp să fie respectate drepturile cetățenilor. 

Noi vrem să conlucrăm cu Comisia Europeană.

Am discutat și despre MCV unde vrem să reluăm discuțiile punctual”, a spus Dăncilă, exclusiv pentru Antena 3.

Știrea inițială: Premierul Viorica Dăncilă a avut marți discuţii cruciale cu liderii europeni. Dăncilă a mers la Bruxelles să reîncălzească relaţiile cu acestea, după contrele din ultima vreme. 

Premierul s-a văzut cu reprezentanți ai Comisiei Europene: cu președintele Juncker și prim-vicepreședintele Frans Timmermans. Le-a prezentat acestora rezultatele de la alegerile europarlamentare și au discutat despre planul României pe mai departe.

Potrivit informațiilor obținute de jurnalista Sabina Iosub a fost menționată inclusiv ideea că ar trebui să se discute despre felul cum va arăta noua Comisie Europeană.

Dăncilă s-a văzut și cu șeful socialiștilor europeni pentru a discuta despre dezghețarea relațiilor dintre PSD și PES.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close