Antena 3 CNN Life Această înghețată te ajută să slăbești! Iată cum se prepară

Această înghețată te ajută să slăbești! Iată cum se prepară

Această înghețată te ajută să slăbești! Iată cum se prepară
24 Oct 2018   •   21:25

Înghețata care te ajută să slăbești este nu doar indicată celor care vor să scapă de kilogramele în plus, ci și celor care vor să trăiască sănătos.

Există multe feluri de înghețată. Dacă le alegem pe cele pline de E-uri, coloranți și conservanți ne vom pune în pericol sănătatea și avem șanse bune să ne îngrășăm. Înghețată poate potoli setea, dar numai dacă nu conține zahăr. Cea mai bună înghețată este cea preparată în casă. Vom avea astfel garanția că vom avea un desert rece plin de fructe, bogate în vitamine și calciu.    

Înghețata preparată în casă este ușor de digerat și poate fi consumată în orice moment al zilei, iar cea tradițională conține proteine, zahăr, grăsimi, fosfor și calciu. Zahărul nu e bun, dar există multe sortimente de înghețată care conțin zaharoză, care nu ridică nivelul glicemiei din sânge, spre avantajul diabeticilor.

100 de grame de înghețată are aproape 240 de calorii, dar dacă mai adăugăm și alune, spre exemplu, devine adevărată bombă calorică.

Înghețata care ajută la slăbit topește grăsimea din organism, mai ales pe cea de pe abdomen. Calciul din înghețată accelerează puterea de ardere a grăsimilor. În plus, calciul este vital pentru oase, reduce riscul de cancer la colon, sindromul premenstrual.

Înghețata care nu îngrașă se poate face doar din iaurt și fructe. Se amestecă, se pun în pahare de plastic și se îngheață. Acest tip de desert este extrem de sănătos, nu are grăsimi și coloranți, nu solicită ficatul, iar datorită conținutului crescut de apă va fi foarte răcoritor.

Dacă înghețata conține zahăr, efectul e invers, ea provoacă sete.

Sursa: doctorulzilei.ro.

×
Subiecte în articol: slabire
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close