Antena 3 CNN Life A început febra cadourilor de Moș Nicolae. Prețurile pentru cele mai căutate jucării

A început febra cadourilor de Moș Nicolae. Prețurile pentru cele mai căutate jucării

Începe goana după cadourile de Moș Nicolae. Cei mai mulți preferă să cumpere din timp pentru că în apropierea sărbătorilor este posibil ca stocurile să fie deja epuizate. Ca în fiecare an, jucăriile sunt cele mai căutate, iar pentru ele, părinții scot din buzunare sume importante. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2023   •   12:54

La fel ca și produsele alimentare, care au suferit scumpiri în ultimul an, și produsele nealimentare sunt mai scumpe, implicit și jucăriile. 

La raionul de jucării destinat fetelor, păpușile sunt cele mai căutate, iar prețul lor încep de la 50 de lei și poate crește în funcție de accesoriile cu care vine respectiva păpușă. Astfel, prețul va crește până la 200 de lei. 

Și la raionul pentru băieți, prețurile sunt asemănătoare. Elicopterele, mașinile sau tractoarele, toate acestea se regăsesc la aproximativ 200 de lei. 

Citește și: Ninge în nordul Moldovei. Mai multe județe au fost acoperite de zăpadă, iar autoritățile intervin pentru deszăpezire

Părinții trebuie să se grăbească. Cu cât ne apropiem mai mult pe perioada cadourilor, stocurile se vor epuiza, iar cumpărăturile online vor ajunge cu întârziere din cauza sărbătorilor. 

×
Subiecte în articol: cadouri mos nicolae preturi jucarii
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close