Antena 3 CNN Life Cât câștigă influencerii români de pe TikTok. Lorena Vișan: "Ieșeam pe holul blocului, aduceam un cearșaf și acolo credeam că sunt la studiourile Disney"

Cât câștigă influencerii români de pe TikTok. Lorena Vișan: "Ieșeam pe holul blocului, aduceam un cearșaf și acolo credeam că sunt la studiourile Disney"

Unul dintre cei mai importanți TikTok-eri din România, Lorena Vișan, vorbește în exclusivitate, la Antena 3, despre ce înseamnă această meserie de influencer.

Cât câștigă influencerii români de pe TikTok. Lorena Vișan: "Ieșeam pe holul blocului, aduceam un cearșaf și acolo credeam că sunt la studiourile Disney"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    17 Iul 2021   •   18:52

Tânăra spune că zilnic primește sute de mesaje de la elevi care au terminat liceul și care îi cer sfaturi despre cum să devină creatori de conținut.

Lorena Vișan este în top 50 TikTok-eri de la noi. Are aproape 700 de mii de urmăritori și peste 28 de milioane de like-uri, pe platforma de socializare. Tânăra spune că, deși acum câștigă venituri frumoase din campanii publicitare, venitul nu este stabil iar munca este multă.

"Nu e atât de simplu. Mi-am dorit mult când eram mică. Îmi făceam eu shooting-urile acasă, ieșeam pe holul blocului, aduceam un cearșaf și acolo credeam că sunt la studiourile Disney. În timpul facultății m-am angajat

Este o meserie riscantă cumva, pentru că nu e ca un job normal, unde ști că mergi o luna și după primești salariu. Nu ai salariu fix. Astăzi poți să ai bani, mâine poți să nu mai ai."

×
Subiecte în articol: romani influenceri Lorena Vișan
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close