Antena 3 CNN Life „Cea mai puternică semnătură din lume”, pilotaj de precizie şi o cursă în siguranţă spre casă oferită Alexandrei Stan de catre Mika Häkkinen în cadrul celei de-a treia ediţii consecutive Join The Pact în Romania

„Cea mai puternică semnătură din lume”, pilotaj de precizie şi o cursă în siguranţă spre casă oferită Alexandrei Stan de catre Mika Häkkinen în cadrul celei de-a treia ediţii consecutive Join The Pact în Romania

„Cea mai puternică semnătură din lume”, pilotaj de precizie şi o cursă în siguranţă spre casă oferită Alexandrei Stan de catre Mika Häkkinen în cadrul celei de-a treia ediţii consecutive Join The Pact în Romania
18 Mai 2015   •   17:29

Campania de responsabilizare Johnnie Walker a revenit in Romania sambata aceasta, asigurand continuitatea unei campanii de succes, in scopul cresterii gradului de constientizare in ceea ce priveste consumul responsabil de alcool.

Mesajul campaniei a fost transmis in cadrul unui eveniment spectaculos si antrenant ce a avut loc in parcarea Baneasa Shopping City.

Atmosfera a fost intretinuta de dinamica sutelor de cai putere a unui Mercedes-Benz C63 AMG de pe circuit si participarea spumoasa a unui cerc exclusivist de vedete. Acestia au luat, pe rand, locul „copilotului” alaturi de dublul Campion Formula 1 Mika Häkkinen intr-o serie de curse spectaculoase. „Cea mai puternica semnatura din lume” – initialele MH au fost marcate pe pista de asfalt intr-o demonstratie uluitoare de precizie si control, executata de catre legenda motorsport. O multime de angajamente „Never Drink and Drive” au fost stranse chiar la fata locului.

Inca de la lansarea sa in Romania in 2013, initiativa globala Johnnie Walker, a reusit sa stranga 24,000 de semnaturi. Pana la finalul anului, programul are ca obiectiv acumularea a inca 12.000 de angajamente personale de a nu conduce niciodata sub influenta alcoolului. In acest moment, la nivel global, s-au strans peste 2 milioane de angajamente, obiectivul pentru urmatorii 3 ani fiind acela de a atinge inca 3 milioane de oameni in jurul aceleiasi cauze, cumulandu-se un total de 5 milioane de semnaturi.

Mika Häkkinen a calatorit in peste 40 de tari, de pe 4 continente, in calitate de Ambasador Global al Programului de Consum Responsabil de Alcool pentru a promova Join The Pact. S-a intors doar in doar patru dintre acestea, Romania fiind una dintre ele, ceea ce reflecta impactul pozitiv cu care aceasta cauza a fost primita de catre publicul roman.

Printre cei cativa norocosi, care au avut sansa de a se afla pe circuit alaturi de Mika Häkkinen si de a fi martorii tehnicilor impresionante de precizie si control s-au numarat: Alexandra Stan, Loredana, Lucian Mandruta, Cabral, Maria Coman, Sabina Iosub, Maria Linda, Adrian Maniutiu, Roxana Ciuhulescu si Mihai Leu, adevarate exemple de urmat. Fiecare dintre acestia au semnat pactul.

Este randul tau sa constientizezi pericolul presupus de consumul iresponsabil de alcool si sa lupti pentru cauza care poate salva vieti! Ia-ti si tu angajamentul de a nu conduce niciodata vehicule sub influenta alcoolului semnand pactul aici si impreuna putem ajuta oamenii sa ajunga acasa in siguranta.

Fiecare semnatura inseamna 1 km de calatorie in siguranta spre casa. Mika Häkkinen a fost primul care a oferit cea mai sigura calatorie spre casa artistei Alexandra Stan.

Johnnie Walker este liderul mondial Scotch Whisky. Infiintat in Scotia anilor 1820, Johnnie Walker este unul dintre primele branduri care au devenit globale in puterea cuvantului, ajungand in 120 de tari pe parcursul a 100 de ani de la infiintarea sa. Astazi, brandul este disponibil in peste 180 de tari, un tribut adus viziunii de pionierat si ambitiei familiei Walker, care a inspirat o serie de progrese si realizari importante timp de aproape doua secole.

Aroma puternica si indrazneata reprezinta elementul esential al oricarei sticle Johnnie Walker. Gama cuprinde amestecuri unice, fiecare cu propriul sau caracter distinct si istorie proprie, rezultatul a aproape 200 de ani de patrimoniu in amestecul de whisky: JOHNNIE WALKER RED LABEL, JOHNNIE WALKER BLACK LABEL, JOHNNIE WALKER DOUBLE BLACK, JOHNNIE WALKER GOLD LABEL RESERVE, JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL SI JOHNNIE WALKER BLUE LABEL.


Diageo este un lider global in categoria de bauturi alcoolice cu o colectie remarcabila de branduri de bauturi spirtoase, bere si  categorii de vinuri. Aceste marci includ Johnnie Walker, Crown Royal, JεB, Buchanan’s, Windsor si Smirnoff, Cîroc, Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray si Guinness.

Diageo este o companie globala, iar produsele sunt vandute in mai mult de 180 de tari din intreaga lume. Compania este listata la Bursa din Londra (DGE) si la New York Stock Exchange (DEO). Pentru mai multe informatii despre Diageo, reprezentanti, marci si realizarile Diageo, vizitati la www.diageo.com. Pentru mai multe resurse privitoare la programele de consum responsabil de alcool, vizitati www.DRINKiQ.com, pentru informare, initiative concrete si modaliati raspandire a bunelor practici.

Prezent pe piata din 2007 si parte din grupul Photos Photiades Distributors, PPD Romania este cel mai important distribuitor de bauturi spirtoase premium. PPD Romania gestioneaza cel mai mare portofoliu de bauturi spirtoase premium si super-premium de pe piata locala, care cuprinde peste 50 de branduri de renume mondial. Photos Photiades Group (PPG), infiintat cu 70 de ani in urma, are o experienta impresionanta in vanzari, marketing si distributie pentru branduri de renume international din industria de alcool si marci non-alcoolice. PPD este prezent in Romania, Grecia, Cipru, Croatia si Slovenia. Pentru mai multe informatii vizitați: www.ppd.com.ro

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close