Antena 3 CNN Life Victoria's Secret, cel mai mare retailer de lenjerie intimă pentru femei, intră în insolvență

Victoria's Secret, cel mai mare retailer de lenjerie intimă pentru femei, intră în insolvență

Criza financiară provocată de pandemia de coronavirus a lovit din plin retailerul american Victoria's Secret. Filiala din Marea Britanie a retailerului de lenjerie intimă pentru femei a intrat în insolvență.

Victoria's Secret, cel mai mare retailer de lenjerie intimă pentru femei, intră în insolvență
Sursa foto: Facebook/ Victorias Secret
de Diana Ionescu    |    06 Iul 2020   •   23:48

Potrivit presei din Regat, 800 de locuri de muncă din 25 de magazine sunt în pericol. Administrația companiei care poduce lenjerie intimă pentru femei dă asigurări că magazinele din Statele Unite și din alte țări nu vor fi momentan afectate. 

Victoria's Secret este deținută de L Brands, una dintre cele  profitabile companii din Statele Unite. L Brands este pe locul 248 în Forbes 500 companii iar în 2019 a avut venituri de aproape 13 milioarde de dolari. Compania-mamă deține și PINK, linia dedicată lenejeriei intime pentru adolescenți și Bath and Body Works, un retailer cunoscut în Statele Unite pentru geluri de duș, parfumuri și lumânări pentru casă. 

Victoria's Secret, producător de măști în lupta împotriva noului coronavirus

Victoria's Secret a început să producă și să comercializeze măști pentru lupta împotriva noului coronavirus. Măștile sunt inscripționate cu brandul faimos și sunt disponibile în culorile clasice ale companiei: roz și negru. Măștile sunt disponibile online pe siteul american și costă 9,50 dolari. 

Victoria's Secret, afectată de criza economică

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close